Ανακοινώθηκε το Yakuza/ Like a Dragon 8

Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Yakuza/ Like a Dragon, Like a Dragon 8, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Like a Dragon 8 will arrive in 2024 for PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, and

Steam!

Watch the announcement trailer here: https://t.co/c3609XoFUC#RGGSummit2022 #LikeADragon8 pic.twitter.com/wmHTqbVt5h

— RGG Studio (@RGGStudio) September 14, 2022

Ο νέος τίτλος της σειράς από το Ryu Ga Gotoku Studio και τη SEGA θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2024 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S και Xbox One.

Το announcement trailer -το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω- δεν δείχνει πολλά, αλλά επιβεβαιώνει ότι ο πρωταγωνιστής της μακροχρόνιας σειράς, Kazuma Kiryu, θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Ichiban Kasuga, τον βασικό χαρακτήρα του προηγούμενου τίτλου της σειράς.

Όπως προαναφέραμε παραπάνω, το Yakuza/ Like a Dragon 8 θα έχει τον Kazuma Kiryu και τον Ichiban Kasuga ως κύριους χαρακτήρες, διατηρώντας τους RPG μηχανισμούς του προκατόχου του και ο Kiryu θα έχει το δικό του party. Έχει επίσης αποκαλυφθεί ότι υπάρχει λόγος για την αλλαγή εμφάνισης του Kiryu και ότι το παιχνίδι θα είναι η “μεγαλύτερη είσοδος” της σειράς μέχρι σήμερα. Ως εκ τούτου, υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, όπως η ηχογράφηση των voice lines, αλλά το παιχνίδι θα πρέπει να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.

The post Ανακοινώθηκε το Yakuza/ Like a Dragon 8 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα