Προς τη δημιουργία “μεγαλύτερων παιχνιδιών” προσβλέπει η Platinum Games

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της PlatinumGames, Atsushi Inaba, δήλωσε ότι το studio επιθυμεί να δημιουργήσει “μεγαλύτερα παιχνίδια”, καθώς συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο Project G.G. υπό την ηγεσία του Hideki Kamiya, το οποίο, όπως προτάθηκε, θα μπορούσε να είναι ένας Live Service τίτλος.

“Το Project G.G. βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της δοκιμής διαφόρων

πραγμάτων, οπότε δεν μπορώ να σας πω πολλά για αυτό, αλλά όταν πρόκειται για μελλοντική παραγωγή παιχνιδιών, θέλουμε να επικεντρωθούμε στη δημιουργία παιχνιδιών που είναι διαφορετικά από το παρελθόν», δήλωσε ο Inaba σε μια συνέντευξη του στο Famitsu (μετάφραση από το VGC). “Θα ήθελα να επικεντρωθώ στη δημιουργία παιχνιδιών που μπορούν να τα απολαύσουν και να τα αγαπούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα”.

Ο Inaba πρόσθεσε ότι η Platinum θα ήθελε να φτιάξει παιχνίδια με “μεγαλύτερη διάρκεια” από “μοναδικούς, καλοσχεδιασμένους” τίτλους όπως τα Bayonetta ή το Vanquish, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει την πιθανότητα να έχουμε μια live service προσέγγιση για το Project GG, ή ακομα και για τυχόν μελλοντικά project στην εταιρεία.

“Ωστόσο, τα projects που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε για το μέλλον θα είναι διαφορετικά ως προς τη δομή τους”, συνέχισε ο Inaba. “Λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές στην αγορά τα επόμενα πέντε χρόνια περίπου, νομίζω ότι είναι απολύτως απαραίτητο για εμάς. Λυπάμαι που είμαι τόσο ασαφής, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή”.

Μετά τις επερχόμενες κυκλοφορίες των Babylon’s Fall και Sol Cresta για τις κονσόλες της Sony, το Project G.G. θα είναι μεταξύ των μελλοντικών τίτλων της Platinum, που θα αποτελεί το τελευταίο κεφάλαιο στην «τριλογία των υπερήρωων» του Kamiya, με τους δύο προηγούμενους τίτλους να είναι οι Viewtiful Joe και The Wonderful 101.

Ο Inaba πρόσθεσε ότι μετά τον πρώην CEO του studio, Kenichi Sato, που έθεσε “τα θεμέλια για την εταιρεία”, επιθυμεί να επιστρέψει στο «αρχικό ήθος» πίσω από την Platinum Games. “Εάν δεν μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε νέους τρόπους παιχνιδιού, τότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουμε, και αν συμβεί αυτό, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να διαλύσουμε την εταιρεία, όσο κερδοφόρα κι αν είναι”, εξήγησε.

“Θα ήθελα να επιστρέψω στον λόγο ύπαρξής μας και να δημιουργήσω νέα παιχνίδια σε μεγαλύτερη κλίμακα με πιο καθαρό τρόπο”, συνέχισε. “Θέλω να οδηγήσω την Platinum Games σε μια κατεύθυνση που να είναι καθαρή και ανόθευτη και να μην κοιτάξω ποτέ πίσω. Νομίζω ότι αυτός είναι ο ρόλος μου τώρα».

Τέλος, να θυμίσουμε ότι για το Project G.G. δεν έχει ακόμη δοθεί κάποια ημερομηνία ή περίοδος κυκλοφορίας, όπως επίσης και σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο.

The post Προς τη δημιουργία “μεγαλύτερων παιχνιδιών” προσβλέπει η Platinum Games appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα