Rockstar: “Η ανάπτυξη για το επόμενο GTA βρίσκεται σε καλό δρόμο”

Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Grand Theft Auto V στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S, η Rockstar Games αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ανάπτυξη του επόμενου μέρος της εν λόγω δημοφιλούς

σειράς.

“Με την άνευ προηγουμένου μακροζωία του Grand Theft Auto V, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς μάς ρωτάτε για μια νέα είσοδο στη σειρά Grand Theft Auto”, αναφέρει το αμερικανικό στούντιο ανάπτυξης.

“Με κάθε νέο project που ξεκινάμε, στόχος μας είναι πάντα να προχωράμε σημαντικά πέραν ​​από αυτό που έχουμε παραδώσει προηγουμένως – και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η ενεργή ανάπτυξη για την επόμενη προσθήκη στη σειρά Grand Theft Auto βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μόλις είμαστε έτοιμοι, οπότε παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι για επίσημες λεπτομέρειες.”

Υπενθυμίζουμε ότι το νεότερο μέρος της σειράς ήταν το GTA V, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2013 σε PlayStation 3 και Xbox 360, ενώ η παρούσα είδηση συνοδεύεται και από την ανακοίνωση της μετάβασης του παιχνιδιού και στα PS5 και Xbox Series X|S στις 15 Μαρτίου.

Επιπροσθέτως, την ίδια ημερομηνία θα γίνει διαθέσιμη και μία νέα, standalone έκδοση του GTA Online για τα νεότερα συστήματα κονσολών, η οποία θα διατίθεται εντελώς δωρεάν στο PlayStation 5 για τους τρεις πρώτους μήνες της κυκλοφορίας της.

Μάλιστα, όσοι έχουν στην κατοχή τους τον εν λόγω τίτλο σε PS4 ή Xbox One, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν την in-game πρόοδό τους τόσο αναφορικά με το story mode όσο και με το GTA Online.

Οι νέες εκδόσεις του GTA V θα ενσωματώνουν νέες επιλογές γραφικών προς απεικόνιση, υποστηρίζοντας έως και ανάλυση 4K με ρυθμό ανανέωσης στα 60fps, αναβαθμίσεις σε texture και draw distance, επιλογές για λειτουργία HDR και Ray Tracing, ενώ δεν θα απουσιάζουν οι σχεδόν μηδαμινοί χρόνοι φόρτωσης και το 3D Audio. Επιπλέον, στο PlayStation 5 θα αξιοποιείται και η λειτουργία Haptic Feedback από το DualSense.

The post Rockstar: “Η ανάπτυξη για το επόμενο GTA βρίσκεται σε καλό δρόμο” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα