Προαγωγή για τον Neil Druckmann στη Naughty Dog

Με σχετική ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο, η Naughty Dog έκανε γνωστές ορισμένες τροποποιήσεις στις υψηλόβαθμες θέσεις της.

Όπως έγινε γνωστό, ο Neil Druckmann παίρνει προαγωγή στο ταλαντούχο, αμερικανικό στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών και, πλέον, μαζί με τον Evan Wells, κατέχει τη θέση του Προέδρου της Naughty Dog. Μέχρι πρότινος, ο Evan

βρισκόταν αποκλειστικά στη συγκεκριμένη θέση, την οποία και, πλέον, αποφάσισε να “μοιραστεί” με τον Neil, που είχε το ρόλο του Αντιπροέδρου στο στούντιο για σχεδόν τρία χρόνια. Την πρώην θέση του Neil, ως οι νέοι συν-Αντιπρόεδροι, έρχονται να “μοιραστούν” οι Alison Mori και Christian Gyrling, πρώην Director of Operations και Co-Director of Programming, αντίστοιχα.

“Μία συναρπαστική στιγμή για τη Naughty Dog, αποτέλεσε η πολυ-αναμενόμενη κυκλοφορία του The Last of Us Part II τον Ιούνιο. Ακόμα μία στιγμή έρχεται σήμερα, καθώς θέλαμε να μοιραστούμε ακόμα ορισμένα καταπληκτικά νέα σχετικά με το στούντιο“, αναφέρει ο Evan Wells στην ενημέρωσή του. “Έχουμε μια τόσο απίστευτη ομάδα στη Naughty Dog, και όντας σε θέση να δουλεύουμε μαζί με κάθε έναν από αυτούς έχει ιδιαίτερη σημασία αυτές τις μέρες. Αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα όταν μπορώ να αναγνωρίσω τα επιτεύγματα και τις συνεισφορές τους στο στούντιο.”

Ο Neil Druckmann εντάχθηκε στη Naughty Dog το 2004, σχηματίζοντας μία λαμπρή πορεία στο αμερικανικό στούντιο. Ξεκίνησε να εργάζεται στις σειρές Jak and Daxter και Uncharted, ενώ οι πιο πρόσφατοι τίτλοι στους οποίους εργάστηκε ως Creative Director/ Writter ήταν τα The Last of Us, Uncharted 4 : A Thief’s και The Last of Us Part II.

The post Προαγωγή για τον Neil Druckmann στη Naughty Dog appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα