Πληροφορίες για το The Lord of the Rings: Gollum

Από συνέντευξη στελεχών της Daedalic στο EDGE.

Έπειτα από συνέντευξη της Daedalic Entertainment που δημοσιεύτηκε στο γνωστό περιοδικό EDGE, έγιναν γνωστές ορισμένες νέες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι που θα βασίζεται στο λογοτεχνικό έργο The Lord of the Rings.

Ο λόγος φυσικά για το The Lord of the Rings:

Gollum, το οποίο θα αποτελεί έναν stealth action/ adventure τίτλο, που θα διαδραματίζεται στη Middle Earth και θα αποτελεί prequel στην ομώνυμη σειρά βιβλίων, ως “narrative-driven experience”. Ο παίκτης θα υποδύεται τον Gollum, όχι όμως όπως τον γνωρίζουμε από τις ταινίες, αλλά σε μία διαφορετική εκδοχή του. Συγκεκριμένα, ο Senior Producer της Daedalic Entertainment, Kai Fiebig, αναφέρει: “Δεν θέλουμε να δυσαρεστήσουμε το κοινό των ταινιών, αλλά ο χαρακτήρας στο παιχνίδι (Gollum) δεν θα φαίνεται όπως τον αντίστοιχο στις ταινίες που υποδύθηκε ο Andy Serkis. Ξεκινήσαμε με το άτομο που ήταν και στη συνέχεια τον εξελίσσαμε, βλέποντας πώς ήταν κάποτε, σαν ανθρώπινη ύπαρξη, πριν διαφθαρθεί από το δαχτυλίδι. Έχουμε περισσότερες πιθανές αφηγήσεις από ό,τι μπορούσαν να έχουν ποτέ οι ταινίες και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προβάλουμε ένα διαφορετικό σύνολο από συναισθήματα”.

Άλλη μία πληροφορία για τον τίτλο είναι πως θα υπάρχει gameplay μηχανισμός που θα βοηθάει τους παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χάρη στην "Split Personality" δυνατότητα του Gollum. Ο Game Designer του παιχνιδιού, Martin Wilkers, δηλώνει: “Σε πολλά παιχνίδια αποτελεί γελοίο -από αντικειμενική άποψη- το γεγονός κατά το οποίο οι παίκτες σκέφτονται «Χμμ, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω από εκεί, είναι γεμάτο φρουρούς». Θα προσφέρουμε στο κοινό άμεση καθοδήγηση σχετικά με την περιήγηση στο χώρο, διότι ο Gollum μιλάει ήδη στον εαυτό του, συνεχώς”. Επιπλέον, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις δικές τους επιλογές, που θα οδηγούν σε μία μεγάλη τελική κατάληξη για την ιστορία. Όπως προσθέτει ο Wilkers: “Θα υπάρχουν δύο ή τρεις ή και τέσσερις συγκρούσεις ανά chapter, οι οποίες θα καταλήγουν σε μία συγκεκριμένη, τελική απόφαση για το παιχνίδι”.

Ακόμα, την εμφάνισή τους θα κάνουν και οι Nazgul, με τον Art Director του τίτλου, Mathias Fischer, να εξηγεί: “Αποτελούσαν μία ενδιαφέρουσα πρόκληση, διότι είναι τόσο ωραία τεκμηριωμένα το πού βρίσκονται στην ευρύτερη αφήγηση, αν και νομίζω πως θα αποτελούν το λιγότερο εκπληκτικό κομμάτι του τίτλου”.

Το The Lord of the Rings: Gollum έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο εντός του 2021 για κονσόλες επόμενης γενιάς και PC, με την Daedalic να υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες εντός του τρέχοντος έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα