Πληροφορίες για το Magic: Legends

Πριν από λίγες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για τον δωρεάν ARPG τίτλο Magic: Legends, μέσω του οποίου αναλύονται λεπτομερώς οι διάφορες επιλογές στον βαθμό δυσκολίας και τους modifiers του τίτλου.

Έχοντας ως βάση το δημοφιλές παιχνίδι με κάρτες Magic: The Gathering, το Magic: Legends θα προσφέρει τέσσερα επίπεδα δυσκολίας. Οι

παίκτες θα ξεκινήσουν από το επίπεδο Normal από προεπιλογή, αλλά τελικά τα επίπεδα Hard, Expert και Master ξεκλειδώνονται φτάνοντας σε ορισμένα level milestones.

Αυτά τα επίπεδα δυσκολίας δεν αυξάνουν μόνο τη δύναμη των εχθρών, αλλά στην πραγματικότητα θα αλλάξουν την εμπειρία που θα συναντούν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους μέσω των Regional Enchantments και World Enchantments. Αυτά είναι προαιρετικά στο Hard επιπεδο, αλλά μη προαιρετικά στα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας και θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα για τους παίκτες με μερικούς μοναδικούς τρόπους.

Για παράδειγμα, σε μια περιοχή οι επιθετικές επιθέσεις μπορεί να καλύψουν τους εχθρούς με φωτιά που θα προκαλεί ζημιά στους παίκτες αν βρεθούν πολύ κοντά, ενώ μια άλλη μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις όταν πεθαίνουν οι  εχθρολι, που θα πρέπει να αποφεύγουν οι παίκτες.

Τα World Enchantments θα μπερδεύουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Το Overarching Magic, για παράδειγμα, θα έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες να προκαλούν μισή ζημιά, εκτός εάν έχουν ένα enchantment spell ενεργό, ενώ το Death’s Servant, θέλει έναν αργό αλλά άφθαρτο εχθρό να ακολουθεί τους παίκτες παντού, με ένα άγγιγμα από αυτόν να οδηγεί στον θάνατο.

Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο δυσκολίας και όσο πιο περίπλοκα είναι τα enchantments, τόσο υψηλότερα θα είναι τα rewards, έτσι οι παίκτες θα πρέπει να προσπαθήσουν να βρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ του ρίσκου και των ανταμοιβών.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο trailer παρακάτω.

Το Magic: Legends αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC μέσα στο 2021.

The post Πληροφορίες για το Magic: Legends appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα