Ανακοινώθηκε το Aliens: Fireteam για κονσόλες και PC

 H 20th Century Studios και η Cold Iron αποκάλυψαν το Aliens: Fireteam της δεύτερης, ένα co-op survival shooter τρίτου προσώπου για έως και τρεις παίκτες, οι οποίοι θα έχουν ως στόχο να εξολοθρεύσουν ορδές από Xenomorphs εντός των τεσσάρων campaigns που θα διαθέτει.

Ο τίτλος διαδραματίζεται 23 χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής τριλογίας Alien,

όπου θέλει τους παίκτες να αναλαμβάνουν τον ρόλο μιας ομάδας από Colonial Marines που έχει παγιδευτεί στο USS Endeavour. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, θα υπάρχουν 20 διαφορετικοί τύποι εχθρών, συμπεριλαμβανομένων 11 Xenomorphs -από Facehuggers έως Praetorians. Ο κάθε τύπος θα έχει τη δική του ευφυΐα, επιτρέποντάς του να «στήνει ενέδρες, να ξεγελά και να ξεκοιλιάζει» τον παίκτη και την ομάδα του, οπότε οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμόζονται συνεχώς καθώς η κατάσταση και ο αγώνας τους  για επιβίωση γίνεται όλο και πιο απελπισμένος.

Διαθέτοντας πέντε διαφορετικές classes προς επιλογή, συμπεριλαμβανομένων των Gunner, Demolisher, Technician, Doc και Recon, κάθε χαρακτήρας θα έχει τις δικές του ικανότητες και perks, με περισσότερα από 30 όπλα στο οπλοστάσιο και περισσότερα από 70 mods και attachments για να εξοπλιστεί.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο Aliens: Fireteam μέσα από το announcement trailer.

To Aliens: Fireteam αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσα στο καλοκαίρι του 2021.

The post Ανακοινώθηκε το Aliens: Fireteam για κονσόλες και PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα