Πιθανώς multiplatform το Crash Bandicoot N.sane Trilogy

Σημαντική αποκάλυψη μέσω επίσημου tweet.

Αν και πολλοί ίσως θεωρούσαν βέβαιο ότι η remaster επιστροφή της αρχικής τριλογίας παιχνιδιών του Crash Bandicoot θα γινόταν μόνο στην κονσόλα της Sony, λόγω του ότι τα τρία παιχνίδια θεωρούνται συνώνυμα του PlayStation, τα πράγματα φαίνεται ότι είναι διαφορετικά.

Όλα ξεκίνησαν

από την απάντηση του επίσημου ιρλανδικού PlayStation λογαριασμού σε μία ερώτηση στο Twitter, όπου επιβεβαίωνε ότι το Crash N. Sane Trilogy θα ήταν αποκλειστικότητα του PlayStation 4. Μέσα σε λίγες ώρες το tweet αφαιρέθηκε και το PlayStation Ireland έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με ένα νέο tweet, το οποίο επιφύλασσε μία έκπληξη. Συγκεκριμένα, το tweet αναφέρει ότι η remaster συλλογή θα κυκλοφορήσει πρώτα σε PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro, αφήνοντας ξεκάθαρη υπόνοια για κυκλοφορία της συλλογής και σε άλλες πλατφόρμες αργότερα.

will launch on 30th June 2017. To clarify our earlier post, it will be coming to PlayStation 4 and PS4 Pro first.

PlayStation Ireland (@PlayStationIE) February 22, 2017

Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2017 για PlayStation 4 και μένει να αποκαλυφθεί αν και για πόσο θα παραμείνει timed exclusive στην πλατφόρμα της Sony.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα