Διαθέσιμο και για μη κατόχους PSVR το Here They Lie

Τρόμος εκ τηλεοράσεως...

Όπως ενημέρωσε μέσω του PlayStation Blog ο creative director της εταιρίας ανάπτυξης του Here They Lie, ο μέχρι πρότινος αποκλειστικός για το PlayStation VR τίτλος είναι πλέον δυνατό να παιχθεί και χωρίς τη χρήση του VR headset της Sony.

Συγκεκριμένα,

μέσα από ένα update που κυκλοφόρησε για τους κατόχους του αρχικού παιχνιδιού, το Here They Lie απόκτησε υποστήριξη για το απλό PlayStation 4 αλλά και για PS4 Pro. Το νέο update θα φέρει καλύτερο anti-aliasing και φωτισμό, ενώ οι κάτοχοι PlayStation 4 Pro θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι σε ανάλυση 4K, με βελτιωμένες σκιές, βελτιώσεις στην PSVR λειτουργία, βελτιωμένα post-processing effects και dynamic flashlight.

Σημαντική είναι επίσης η προσθήκη του chapter select στο αρχικό μενού του παιχνιδιού, ενώ πλέον θα υπάρχει η επιλογή για εμφάνιση υποτίτλων όταν ο παίκτης παίζει στην τηλεόρασή του. To feedback των αρχικών κατόχων του παιχνιδιού φάνηκε χρήσιμο, αφού -όπως υποστηρίζει η εταιρία- με το καινούριο update το head-tracking έχει πλέον μεγαλύτερη ακρίβεια και είναι πιο ομαλό, ικανοποιώντας έτσι ένα παράπονο που υπήρχε για συχνές ναυτίες από αρκετούς χρήστες του PlayStation VR.

Περισσότερα για το Here They Lie μπορείτε να διαβάσετε στο review μας.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα