Πίσω στην ανάπτυξή του βρίσκεται το Final Fantasy XVI

Η ανάπτυξη του Final Fantasy XVI για το PlayStation 5 βρίσκεται πίσω κατά περίπου έξι μήνες λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19, όπως έκανε γνωστό ο Producer του τίτλου.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα φέτος, ο Naoki Yoshida, producer του τίτλου, είχε υποσχεθεί ότι θα είχαμε τη δημοσιοποίηση περισσότερων πληροφοριών για το επερχόμενο επόμενο κεφάλαιο της σειράς Final Fantasy προς το τέλος της χρονιάς, αλλά σε ένα νέο μακροσκελές μήνυμά του ο Yoshida έκανε γνωστό ότι η

ομάδα ανάπτυξης δεν μπορεί να τηρήσει αυτή την υπόσχεση λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί μετά τη συνεχιζόμενη παγκόσμια πανδημία του COVID-19. Επιπλέον, ο producer ανακοίνωσε ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει καθυστερήσει σχεδόν ένα εξάμηνο.

A message from Final Fantasy XVI producer Naoki Yoshida. #FF16 #FFXVI pic.twitter.com/qtfJUUp6LA

FINAL FANTASY XVI (@finalfantasyxvi) December 27, 2021

“Όταν μιλήσαμε για τελευταία φορά, υποσχέθηκα ότι θα είχα περισσότερες πληροφορίες για το Final Fantasy XVI κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2021”, έγραψε ο Yoshida. “Ωστόσο, με λύπη σας ενημερώνω ότι δεν θα μπορέσω να τηρήσω αυτή την υπόσχεση, καθώς οι επιπλοκές που προκύπτουν από τη συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19 καθυστέρησαν την ανάπτυξη του παιχνιδιού κατά σχεδόν μισό χρόνο”.

Στο μήνυμά του, ο Yoshida είπε ότι περισσότερες νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον πολυαναμενόμενο τίτλο θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μεταξύ του τέλους Μαρτίου και του τέλους Ιουνίου 2022.

“Μας αφήνει λοιπόν το ερώτημα, πότε μπορούμε να περιμένουμε τον επόμενο γύρο πληροφοριών; Λοιπόν, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το τρέχον πλάνο είναι να πραγματοποιήσουμε την επόμενη μεγάλη μας αποκάλυψη την Άνοιξη του 2022, καθώς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε προσδοκίες μέχρι την τελική κυκλοφορία του τίτλου”.

Θυμίζουμε οτι το Final Fantasy XVI δεν έχει λάβει ακόμη κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ είχε ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 ως ένας timed-console  exclusive τίτλος για το PlayStation 5 της Sony.

The post Πίσω στην ανάπτυξή του βρίσκεται το Final Fantasy XVI appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα