Περισσότερες πληροφορίες για το Ataribox

Τεχνικά χαρακτηριστικά, εκτιμώμενη τιμή κ.α.

Ορισμένες σημαντικές πληροφορίες για το Ataribox, τη νέα κονσόλα που ετοιμάζει η Atari, έδωσε η εταιρεία στη δημοσιότητα. Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις αφορούν στην περίοδο διάθεσης της κονσόλας, που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Feargal Mac, υπεύθυνου για το project,

ορίστηκε για την άνοιξη του 2018, καθώς επίσης και στην εκτιμώμενη τιμή της, που θα κυμαίνεται μεταξύ 249 και 299 δολαρίων Αμερικής. Εκτός αυτού, η Atari αναφέρει ότι η κονσόλα της θα είναι, πρακτικά, ένα υβριδικό PC, που θα τρέχει Linux και θα κάνει χρήση custom επεξεργαστή της AMD, με τεχνολογία γραφικών από τη Radeon.

Στην ενημέρωση από την εταιρεία αναφέρεται ότι το Ataribox θα είναι μια "πλήρης εμπειρία PC στην τηλεόραση" με δυνατότητα streaming, applications, social browsing και μουσικής, ενώ λόγω χρήσεως του λειτουργικού Linux, οι κάτοχοί του θα μπορούν να παίζουν -εκτός από τα κλασικά παιχνίδια της Atari- και παιχνίδια PC (εφόσον είναι συμβατά με το hardware και το λειτουργικό της κονσόλας). Από το τρέχον φθινόπωρο θα ξεκινήσει μια καμπάνια στο Indiegogo για το Ataribox, με δυνατότητα παραγγελίας ειδικώς εκδόσεων (όπως τονίζει η εταιρεία, η Wood Edition της κονσόλας θα είναι κατασκευασμένη από πραγματικό ξύλο) και άλλα αποκλειστικά καλούδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα