Νέο υλικό για το Street Fighter V

Καινούργια outfits και νέα αρένα.

Όπως ανακοίνωσε η Capcom, από σήμερα, 26/9/2017, προστίθεται νέο υλικό στο Street Fighter V, το οποίο κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια στην αγορά καθώς κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2016 για PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Πιο αναλυτικά, στον τίτλο θα προστεθούν 14 νέα

outfits για τους μαχητές του, τα οποία οι παίκτες μπορούν να τα αποκτήσουν είτε με Fight Money -το in-game currency του τίτλου- είτε καταβάλλοντας το ποσό των €3.99.

Καθώς είμαστε στο φθινοπωρινό season του Street Fighter V, τα κοστούμια θα έχουν θέμα την επιστροφή στα θρανία αλλά και το Halloween. Έτσι, οι Cammy, Menat και Edd θα αποκτήσουν ντύσιμο που θα παραπέμπει στα μαθητικά τους χρόνια, ενώ οι Dhalsim, M. Bison, Urien, F.A.N.G. και Birdie θα αποκτήσουν κοστούμια που ταιριάζουν με τη γιορτή του Halloween. Παράλληλα, ο Urien θα αποκτήσει ένα outfit εμπνευσμένο απο τον Gill του Street Fighter III, ενώ επιπλέον outfits θα γίνουν διαθέσιμα για τις Cammy και Chun-Li. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι δεν απέκτησαν τα Halloween outfits της προηγούμενης χρονιάς, θα έχουν την ευκαιρία να τα κάνουν δικά τους μαζί με τα φετινά, μέσω ενός collective bundle.

Τέλος, από σήμερα το Street Fighter V θα έχει μία "πινελιά" από Street Fighter 2, καθώς στον τίτλο θα προστεθεί το The English Manor stage μαζί με μουσική από τον τίτλο του 1991.

pcps4Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα