Remedy: Ενημέρωση για την ανάπτυξη του Alan Wake II

Η Remedy Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες, καθώς και στιγμιότυπα για το επερχόμενο Alan Wake II.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της 12ης επετείου για το εν λόγω franchise, o Sam Lake, Creative Director για το συγκεκριμένο

project, αναφέρει: “Όλα αναφορικά με την ανάπτυξη του Alan Wake II πάνε πολύ καλά. Είμαστε βαθιά στην παραγωγή, έχουμε πολύ υλικό και ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είναι playable. Αλλά συζητούσαμε τους τελευταίους δύο μήνες και καταλήξαμε στην απόφαση, εδώ στην Remedy, μαζί με τον υπέροχο εκδότη μας Epic Games, ότι δεν θα δείξουμε τίποτα μεγάλο αυτό το καλοκαίρι.“

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Lake, η δημιουργία ενός demo δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους, καθώς κάτι τέτοιο θα απαιτούσε αρκετούς μήνες εργασίας, τους οποίους θα προτιμούσαν να επενδύσουν επί του παρόντος στην ανάπτυξη του sequel, μη θέλοντας να απομακρύνουν την ομάδα από τον κύριο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία του καλύτερου και πρώτου τους παιχνιδιού survival-horror.

Επιπροσθέτως, ανακοινώθηκε και η μετάβαση του πρώτου Alan Wake στο Nintendo Switch, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός του προσεχούς φθινοπώρου αποκλειστικά και μόνο μέσω του Nintendo eShop και, μάλιστα, θα “τρέχει” natively από το hardware της κονσόλας.

Το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει εντός του 2023 σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Ανακοινώθηκε στα πλαίσια των The Game Awards τον περασμένο Δεκέμβριο, με υποσχέσεις από τη Remedy για μία μεγάλη παρουσίαση το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά “τα σχέδιά μας έχουν αλλάξει από τότε, όπως συμβαίνει μερικές φορές στην ανάπτυξη παιχνιδιών“, αναφέρει το φινλανδικό στούντιο.

Ακολουθούν το σχετικό video και τα νέα στιγμιότυπα από το εν λόγω παιχνίδι.

The post Remedy: Ενημέρωση για την ανάπτυξη του Alan Wake II appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα