Γνωρίστε τον πρωταγωνιστή του Vampyr.

Μέσα από το πρώτο επεισόδιο της νέας webseries της DONTNOD.

Η DONTNOD Entertainment δημοσιοποίησε πριν λίγες ώρες το πρώτο επεισόδιο μίας νέας εβδομαδιαίας webseries, στόχος της οποίας είναι να δώσει στους παίκτες μία πρώτη γεύση από το νέο τίτλο της εταιρίας και τον κόσμο αυτού. Στο πρώτο μέρος αυτής της mini σειράς, παρουσιάζεται ο βασικός πρωταγωνιστής του Vampyr, ο Δρ. Jonathan Reid, του οποίου η ζωή και ο χαρακτήρας άλλαξαν δραματικά από τη στιγμή της μεταμόρφωσής του σε βαμπίρ, καθώς τώρα είναι αναγκασμένος να

βρίσκει νέα θύματα ώστε να ικανοποιεί τη δίψα του για αίμα. Παράλληλα στο βίντεο, το οποίο θα βρείτε στον παρακάτω player, προβάλλονται κάποια gameplay πλάνα από τον τίτλο της DONTNOD.

Θυμίζουμε πως ο τίτλος εξελίσσεται στο Λονδίνο του 1918, λίγο μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, την στιγμή που η πόλη πλήττεται από τη φονική ισπανική γρίπη. Το συγκεκριμένο ιδιαίτερο σκηνικό, σύμφωνα με την DONTNOD, παίζει σημαντικό ρόλο στην ταυτότητα του Vampyr. Στόχος της ομάδας είναι να βιώσει ο παίκτης την διπλή φύση που βασανίζει τον Δρ. Reid και να έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει εκείνος ποιους θα επιλέξει να σώσει και ποιους να θυσιάσει. Κάθε θάνατος έχει τις δικές του συνέπειες, έτσι ο παίκτης θα πρέπει να βρει την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στην ικανοποίηση της ανάγκης του για αίμα, η οποία γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, και της πόλης που καταρρέει.

Η κυκλοφορία του Vampyr, σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One, πρόσφατα είχε μετατεθεί για την άνοιξη του 2018. Το επόμενο επεισόδιο της σειράς "DONTNOD Presents Vampyr" αναμένεται να γίνει διαθέσιμο την προσεχή Τετάρτη.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα