Διαγωνισμός PS4 Games

Διεκδικήστε 10 παιχνίδια για την κονσόλα σας!

Στον πρώτο μεγάλο διαγωνισμό από το GameOver για το 2018 κληρώνουμε δέκα (10) παιχνίδια για το PS4, κάποια εκ των οποίων προσφέρει η Sony Hellas και κάποια από αυτά να έρχονται από την προσωπική συλλογή του υπογράφοντος.

Συγκεκριμένα, στο διαγωνισμό αυτό κληρώνουμε τέσσερα (4) αντίτυπα του Gran Turismo Sport,

δύο (2) αντίτυπα του Uncharted: The Lost Legacy, δύο (2) αντίτυπα του Knack 2, ένα (1) αντίτυπο του Overwatch: Origins Edition και ένα (1) αντίτυπο του Dragon's Dogma: Dark Arisen.

Τονίζουμε εδώ ότι τα οκτώ από τα δέκα παιχνίδια είναι σε μορφή promo, ενώ δύο παιχνίδια (ένα αντίτυπο του GT Sport και ένα του Uncharted: The Lost Legacy) είναι σε retail μορφή. Το σε ποιον νικητή θα δοθούν οι retail εκδόσεις θα το αφήσουμε εντελώς στα χέρια της θεάς τύχης και θα προκύψει κατά την κλήρωση των νικητών. Κάθε νικητής θα λάβει από ένα παιχνίδι.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον υφιστάμενο διαγωνισμό, πρέπει α) να είστε μέλος του GameOver.gr και β) απλά να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτήν την είδηση, δηλώνοντας ποιο παιχνίδι σας ενδιαφέρει να κερδίσετε. Λίγες ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα αναρτηθεί είδηση με τα αποτελέσματα και τους τυχερούς φίλους που κέρδισαν.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και λήγει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 23:59. Κάθε σχόλιο που θα γίνει στην είδηση μετά το πέρας του διαγωνισμού δεν θα ληφθεί υπόψη στην κλήρωση. Παρακαλούμε, πριν δηλώσετε συμμετοχή, να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους των διαγωνισμών μας, που βρίσκονται αναρτημένοι στους όρους χρήσης του site (παράγραφος 11).

Καλή επιτυχία!

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα