Περαιτέρω καθυστέρηση για το Outriders

Και πληροφορίες περί συμβατότητας για τα νέα συστήματα.

Σε μετάθεση κυκλοφορίας για το Ouriders προέβησαν οι People Can Fly και Square Enix, δημοσιοποιώντας παράλληλα πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα των εκδόσεών του μεταξύ των συστημάτων τρέχουσας και νέας γενιάς.

Όπως έγινε γνωστό, οι κάτοχοι του τίτλου σε PlayStation

4/ Xbox One θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν την "αναβαθμισμένη" έκδοσή του για τα επερχόμενα PlayStation 5/ Xbox Series X|S. Επιπροσθέτως, το Outriders θα υποστηρίζει δυνατότητα για cross-play & cross-gen multiplayer, παρέχοντας τη δυνατότητα στους φίλους του παιχνιδιού να παρευρίσκονται παρέα στις online αρένες του, από κάθε υποστηριζόμενη πλατφόρμα και χωρίς τον παραμικρό περιορισμό.

Όπως αναφέρει ο Jon Brooke, συν-επικεφαλής στο External Studios της Square Enix: "Με χαρά ανακοινώνουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη για cross-play και πλάνο για δωρεάν αναβάθμιση στην επόμενη γενιά. Το σπουδαίο σχετικά μ' αυτό το σύστημα, είναι ότι, ακόμα και αν δεν προβείτε αμέσως σε αγορά των PlayStation 5/ Xbox Series X|S, σας καλύπτουμε και δεν υπάρχει ανάγκη για αναμονή. Αν αγοράσετε την έκδοση του Ouriders για την τρέχουσα γενιά, θα σας προσφέρουμε δωρεάν την έκδοσή του για την επόμενη."

Ο Lee Singleton, ο έτερος συν-επικεφαλής του αγγλικού στούντιο, πρόσθεσε πως η ομάδα θα αξιοποιήσει τον επιπρόσθετο χρόνο για να εξασφαλίσει την παράδοση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στο Outriders, με την ενσωμάτωση νέων χαρακτηριστικών, όπως τη δυνατότητα για cross-play, που αναμένεται να καταστήσει το παιχνίδι "περισσότερο προσβάσιμο σε σημαντικό βαθμό" και για όλες τις πλατφόρμες στις οποίες θα υποστηρίζεται.

Το Ouriders εθεάθη για πρώτη φορά στην E3 2019, με σκοπό την κυκλοφορία του εντός της φετινής εορταστικής περιόδου, ενώ αναμένεται πλέον να γίνει διαθέσιμο στις 2 Φεβρουαρίου του 2021, σε PlayStation 5, Xbox Series X/ S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Release Date Trailer του παιχνιδιού.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα