Noir Mode για το Mafia: Definitive Edition

Νέες προσθήκες με το πρώτο update του τίτλου.

Μέσω του πρώτου συγκεντρωτικού, δωρεάν update για το Mafia: Definitive Edition, η 2K και η Hangar 13 ανακοίνωσαν την εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών και προσθηκών για το παιχνίδι.

Η πιο σημαντική προσθήκη είναι αυτή του Noir Mode, μια οπτική επιλογή που μετατρέπει τόσο το κυρίως παιχνίδι, όσο και τα διάφορα cinematics του τίτλου, σε "ασπρόμαυρη ταινία".

Το σκοτεινό, vintage ύφος και τα ιδιαίτερα film grain effects τονίζουν ιδιαίτερα την όλη αισθητική της εποχής της Ποτοαπαγόρευσης και δίνουν μια νέα οπτική επιλογή στους παίκτες που ζητούν μια διαφορετική αισθητική.

Ωστόσο, οι προσθήκες δεν σταματούν εδώ. Το update προσφέρει νέες heads-up display (HUD) επιλογές, οι οποίες και επιτρέπουν στους παίκτες να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν κατά βούληση τον δείκτη της κεντρικής αποστολής στο χάρτη, όπως και τους αντίστοιχους δείκτες του mini χάρτη που αφορούν στους εχθρούς. Οι παίκτες θα μπορούν να ενεργοποιούν αλλά και να απενεργοποιούν χαρακτηριστικά όπως οι οδηγίες πλοήγησης, το GPS του mini χάρτη, αλλά και να ενεργοποιούν ένα HUD mode που κρύβει χαρακτηριστικά όπως ο mini χάρτης ή ο μετρητής ταχύτητας.

Όσοι παίκτες ενδιαφέρονται, μπορούν να διαβάσουν αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του νέου update εδώ. Υπενθυμίζουμε πως το Mafia: Definitive Edition κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τις 25 Σπετεμβρίου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα