Μικρή πιθανότητα για επιπλέον υλικό στο Star Wars: Squadrons

Μέσω DLC ή major updates.

Η EA Motive ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν "σχέδια" για επιπλέον περιεχόμενο στο Star Wars: Squadrons.

Μέσα από μια συνέντευξη στο Upload VR, ο Creative Director του τίτλου, ο Ian Frazier, ρωτώμενος σχετικά με την πιθανότητα να υπάρξει επιπλέον υλικό,

όπως νέα modes ή DLC expansions, μετά την κυκλοφορία του τίτλου, απάντησε λέγοντας: “ποτέ μην λες ποτέ, αλλά η φιλοσοφία μας είναι να μην προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι ως μια ζωντανή υπηρεσία. Δεν θέλουμε να πούμε 'Έχει σχεδόν τελειώσει!' και έπειτα να κάνουμε μια ντρίμπλα με την πάροδο του χρόνου, το οποίο για να είμαι ειλικρινής είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα παιχνίδια αυτές τις μέρες. Προσπαθήσαμε, λοιπόν, να το αντιμετωπίσουμε με μια old school προσέγγιση λέγοντας: 'Πληρώσατε τα $40, αυτό είναι το παιχνίδι και είναι εντελώς αυτόνομο'. Δεν σκοπεύουμε να προσθέσουμε περισσότερο περιεχόμενο, αυτό είναι το παιχνίδι και ελπίζουμε να καταλάβετε την αξία της πρότασης μας".

Σε άλλο σημείο ο Frazier ρωτήθηκε επίσης αν θα εξέταζαν την περίπτωση για χάρτες ή modes που θα λάμβαναν χώρα κοντά στην επιφάνεια ενός πλανήτη, παρά στα βάθη του διαστήματος, με την απάντηση του να είναι: "από πολύ νωρίς θέλαμε να είμαστε ένας space combat τίτλος, με έμφαση στο διάστημα. Έτσι, παρόλο που μπαίνουμε στην εξωτερική ατμόσφαιρα του Yavin Prime, ποτέ δεν πάμε πουθενά πραγματικά επίγεια, γιατί θέλουμε να διαχωρίσουμε το παιχνίδι από κάτι σαν το Battlefront, το οποίο έχουμε ήδη".

Το Star Wars: Squadrons κυκλοφορει για Xbox One, PlayStation 4 και PC (μέσω Steam και Origin) από τις 2 Οκτωβρίου 2020.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα