Παράθυρο για την κυκλοφορία του Rainbow Six Quarantine

Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το Rainbow Six Quarantine, καθώς και το Far Cry 6, εξακολουθούν να βρίσκονται “εντός προγράμματος” για κυκλοφορία τους, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους της Ubisoft για το 2021. Το παραπάνω επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου financial call της εταιρείας.

Με το οικονομικό έτος της εταιρείας για το 2021 να ξεκινά από τον Απρίλιο του 2021 και να κλείνει τον Μάρτιο του 2022, αυτομάτως η κυκλοφορία

των δύο τίτλων τοποθετείται μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2021. Θυμίζουμε ότι ίσως γνωρίζουμε ήδη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Far Cry 6, χάρη σε μια διαρροή που έγινε μέσω του Microsoft Store τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά αυτό μας δίνει ένα σταθερό παράθυρο για το πότε να περιμένουμε τον νέο PvE Rainbow Six τίτλο.

Να σημειώσουμε ότι η Ubisoft ανέφερε επίσης πως θα μπορούσε να υπάρξει μια αλλαγή στο όνομα του Rainbow Six Quarantine στο μέλλον. Όταν ρωτήθηκε για το εάν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την προώθηση του παιχνιδιού που περιέχει έναν εξωγήινο ιό που απελευθερώνεται, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας παγκόσμιας πανδημίας του Covid-19, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, είπε ότι “στο Rainbow Six Quarantine, δημιουργούμε ένα προϊόν που είναι στην πραγματικότητα, όπως ονομάζεται σήμερα, είναι κάτι που αξιολογούμε και θα δούμε τι έρχεται στο μέλλον σε αυτό το προϊόν”.

Τέλος να θυμίσουμε ότι το Rainbow Six Quarantine είχε αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της E3 2019, αλλά από τότε σχεδόν δεν έχουμε δει τίποτα από το παιχνίδι.

The post Παράθυρο για την κυκλοφορία του Rainbow Six Quarantine appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα