Παγκόσμια κυκλοφορία για το Xenoblade Chronicles 2

Και καινούργιο trailer.

Κατά τη διάρκεια του χτεσινοβραδινού Nintendo Direct (13/9) , η Nintendo παρουσίασε ένα καινούργιο trailer για το Xenoblade Chronicles 2, στο οποίο προβάλλει γεγονότα από την ιστορία του παιχνιδιού, αλλά και τις αλλαγές που φέρνει το σύστημα μάχης στον καινούργιο τίτλο της σειράς. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η συλλεκτική έκδοση του

τίτλου (collector's edition), η οποία θα εμπεριέχει ένα CD με επιλεγμένα τραγούδια, ένα πολυσέλιδο art book και μια μεταλλική θήκη για το παιχνίδι. Το κόστος της εν λόγω έκδοσης θα ανέρχεται στα $99,99.

Εκτός αυτής της ειδικής έκδοσης, η Nintendo θα κυκλοφορήσει και ένα Switch Pro Controller στην τιμή των $74,99, το οποίο θα είναι βαμμένο στα χρώματα του Xenoblade Chronicles 2. Τέλος, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως το Xenoblade Chronicles 2 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την 1η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το καινούργιο trailer του παιχνιδιού.

switch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα