Shenmue, Vanquish και Bayonetta: Back to the Future

Διαφαινόμενη η επιστροφή τους στην αγορά, από τη SEGA.

Από ό,τι φαίνεται η επιστροφή των δύο αρχικών τίτλων Shenmue στην αγορά δεν απέχει πολύ από την επισημοποίησή της. Στις αρχές του έτους η Sega Europe είχε πραγματοποιήσει αρκετές δραστηριότητες, οι οποίες έφεραν ενδείξεις για την επανακυκλοφορία των δύο εν λόγω παιχνιδιών. Πλέον, αυτές οι

ενδείξεις φαίνεται πως επιβεβαιώνονται από διαφόρους retailers (όπως τα καταστήματα GetGame και Heureka), άλλα και χρήστες του Neogaf, με διάφορες πήγες έτσι να επαληθεύουν την ύπαρξη μιας συλλογής για τα Shenmue και Shenmue II, με την ονομασία "Shenmue 1 & 2 Pack" και την κυκλοφορία της σε PlayStation 4 και Xbox One.

Εκτός αυτού, η Sega φαίνεται πως δεν σταματάει μόνο στην επανακυκλοφορία των Shenmue, αλλά πρόκειται να διαθέσει στην αγορά και ένα πακέτο τίτλων που θα περιλαμβάνει δύο από τα πιο παλιά -και ιδιαίτερα αξιόλογα- παιχνίδια της Platinum Games, τα Bayonetta και Vanquish. Το συγκεκριμένο bundle, σύμφωνα με την υφιστάμενη πληροφόρηση, πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσης για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ θα αξιοποιεί κατάλληλα τη δύναμη της κάθε πλατφόρμας, ούτως ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οπότε, πλέον αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Sega για τα προαναφερθέντα πακέτα τίτλων, ενώ η ιαπωνική εταιρεία θα πραγματοποιήσει μια παρουσίαση κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Tokyo Game Show 2017, το οποίο θα λάβει χώρα στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

ps4pcxbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα