Όλες οι διοργανώσεις της UEFA έρχονται στο FM23

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sports Interactive, η φετινή έκδοση του Football Manager, το FM23, θα έρθει με πλήρη αδειοδότηση όλων των διοργανώσεων της UEFA.

Η συνεργασία αυτή της UEFA με τη βρετανική εταιρία έχει ως αποτέλεσμα όλοι οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

της UEFA να είναι πλήρως αδειοδοτιμένοι -με σήματα, φανέλες και τα αυθεντικά τους ονόματα- ενώ το ίδιο θα γίνει και με τα ονόματα και τα σήματα των διοργανώσεων της UEFAUEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League και UEFA Super Cup, σε όλες τις εκδόσεις του τίτλου -FM23 (PC/Mac), έκδοση FM23 για κονσόλες (Xbox/PS5), FM23 Touch (Apple Arcade/Nintendo Switc) και FM23 Mobile (iOS/Android).

Με αυτή τη συνεργασία η SI έχει ως στόχο την ακόμα πιο ρεαλιστική απεικόνιση του ποδοσφαιρικού τίτλου εξομοίωσης προπονητικής, ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε οικιακή κονσόλα της Sony. Το FM23 θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2023 και θα είναι διαθέσιμο για υπολογιστές (σε Steam, Epic και Microsoft Store), PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, iOS αλλά και iPad (μέσω του Apple Arcade). Επίσης, όπως και με τον περσινό τίτλο της σειράς, έτσι και με τον φετινό, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα έχουν τη δυνατότητα να τον δοκιμάσουν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, τόσο στην έκδοση του για υπολογιστές όσο και στην έκδοση του για κονσόλες της Microsoft.

Τέλος, η Sports Interactive ανακοίνωσε πως η φετινή φυσική έκδοση του τίτλου για υπολογιστές δε θα περιέχει καθόλου κάποιο οπτικό μέσο και στη συσκευασία του τίτλου δεν θα περιέχεται και κάποιο βιβλίο οδηγιών. Στη συσκευασία από ανακυκλούμενα υλικά θα περιέχεται μόνο ο κωδικός ενεργοποίησης του παιχνιδιού για τις πλατφόρμες των Steam, Epic Games ή του Microsoft Store.

Με την αφαίρεση του οπτικού μέσου εγκατάστασης του τίτλου αλλά και την αφαίρεση του βιβλίου οδηγιών και την περαιτέρω βελτίωση της οικολογικής, ανακυκλώσιμης συσκευασίας του τίτλου, το αποτύπωμα άνθρακα των συσκευασιών του FM23 είναι κατά 47% μειωμένο σε σύγκριση με αυτό του FM22.  Συνολικά, το παγκόσμιο αποτύπωμα σε gCO2 της συσκευασίας του Football Manager μειώθηκε από 256 το 2018 σε μόλις 66 στο FM23.

Περισσότερες πληροφορίες για το FM23 αναμένεται να δώσει η SI μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν θα γίνουν γνωστές τόσο οι προσθήκες και αλλαγές για την έκδοση PC του τίτλου, όσο και για αυτές των κονσολών και τον φορητών συσκευών και κινητών.

The post Όλες οι διοργανώσεις της UEFA έρχονται στο FM23 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα