Όλα έτοιμα για την Open Beta του MultiVersus

Η WB Games ανακοίνωσε ότι μια Open Beta του MultiVersus έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, με μια Early Access να γίνεται διαθέσιμη από την επόμενη εβδομάδα για οποιονδήποτε έλαβε μέρος στην Closed Alpha ή εξαργύρωσε έναν κωδικό μέσω Twitch Drops, για τον επερχόμενο free-to-play fighting

τίτλο σε στυλ Smash Bros.

Η Open Beta θα προσφέρει πλήρη cross-play υποστήριξη σε όλες τις πλατφόρμες, καθώς και ένα αποκλειστικό server-based rollback netcode για “έντονο διαδικτυακό ανταγωνισμό”. Θα υπάρχουν διαθέσιμοι οκτώ διαφορετικοί χάρτες, που θα μεταφέρουν τους παίκτες σε τοποθεσίες όπως η Batcave, το Scooby’s Haunted Mansion και το Tree Fort από το Adventure Time, με modes που περιλαμβάνουν μάχες 2v2, 1v1, ,free-for-all 4 παικτών, co-op matches ενάντια στην AI και custom online lobbies.

Επιπλέον, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να δοκιμάσουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους μέσα στο The Lab practice mode, στα tutorials και σε local play matches για έως και τέσσερις παίκτες.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο MultiVersus στα video που ακολουθούν, τα οποία περιλαμβάνουν μια πρώτη ματιά στο gameplay του Iron Giant, καθώς και μια εισαγωγή στην επερχόμενη Open Beta.

Συνολικά δεκαέξι χαρακτήρες θα εμφανιστούν στο MultiVersus, συμπεριλαμβανομένων των Batman, Superman, Wonder Woman και Harley Quinn από το σύμπαν της DC, Shaggy και Velma από τη σειρά Scooby-Doo, από το σύμπαν των Looney Tunes οι Bugs Bunny και Tasmanian Devil, η Arya Stark από το Game of Thrones, οι Tom & Jerry, ο Jake the Dog και ο Finn the Human από το Adventure Time, οι Steven Universe and Garnet και ένα νέο πρωτότυπο πλάσμα που ονομάζεται Reindog.

Η Early Access στην Open Beta του MultiVersus ξεκινά στις 19 Ιουλίου για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC, προτού “ανοίξει τις πύλες” για όλους τους παίκτες από τις 26 Ιουλίου.

The post Όλα έτοιμα για την Open Beta του MultiVersus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα