Οι περιοχές του Red Dead Redemption 2

Ταξιδεύοντας στις πόλεις και τις τοποθεσίες της Άγριας Δύσης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος της Άγριας Δύσης, όπως τουλάχιστον θα απεικονίζεται στο νεότερο μέλος της σειράς Red Dead Redemption, θα περιλαμβάνει μεγάλα, open-world περιβάλλοντα, με τοποθεσίες εμπνευσμένες από τις αληθινές, όμορφες και συνάμα επικίνδυνες περιοχές ενός κόσμου που συνεχίζει να γοητεύει. Το ταξίδι μπορεί να πλησιάζει γρήγορα, μέχρι τότε, όμως, η Rockstar Games αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μερικά

screenshots εποχής αλλά και πληροφορίες για τις ονομασίες και τα χαρακτηριστικά των περιοχών του παιχνιδιού.

Το ταξίδι στην Άγρια Δύση θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε στάσεις σε πόλεις όπως η Valentine, μια αγροτική πόλη που αποτελεί πόλο έλξης κακοποιών στοιχείων και όσων επιθυμούν το γρήγορο και εύκολο χρήμα. Ο παίκτης θα γνωρίσει οπωσδήποτε και την πόλη Annesburg, μια βιομηχανική περιοχή που εξάγει κάρβουνο, ενώ θα περιδιαβεί τους πολύβουους δρόμους του Saint Denis, την παραθαλάσσια πόλη που αποτελεί χωνευτήρι ανθρώπων διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας. Θα σκαρφαλώσει στους παγωμένους λόφους του Όρους (Mt.) Hagen, θα βιώσει τη διαμάχη των οικογενειών Braithwait και Gray στην πόλη Rhodes, θα ζήσει από πρώτο χέρι τις εξελίξεις της στην πόλη Strawberry, ενώ παράλληλα θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον καθημερινό αγώνα και τη βιοπάλη των κατοίκων της πόλης Lagras, χτισμένη δίπλα σε μια βαλτώδη περιοχή.

Ακολουθεί μια συλλογή των screenshots των περιοχών ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερες πληροφορίες για κάθε μια από τις παραπάνω περιοχές. Υπενθυμίζουμε ότι το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One στις 26 Οκτωβρίου.

ps4xbox oneClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα