TGS 2018 trailer για το Kingdom Hearts III

Μια ματιά στον κόσμο του Big Hero 6.

Η Square Enix, στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2018, δημοσίευσε το καινούργιο trailer του Kingdom Hearts III, στο οποίο παρουσιάζει τον κόσμο του Big Hero

6 και τους χαρακτήρες της ομώνυμης ταινίας, οι οποίοι συναντούν τους Sora, Donald και Goofy. Επιπλέον, στο εν λόγω υλικό προβάλλονται και άλλοι κόσμοι της Disney, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα ενώ δεν απουσιάζουν και τα γεγονότα που αποδίδουν την ιστορία του τίτλου.

Επιπροσθέτως, η Square Enix παρουσίασε στο κοινό και το box art του τίτλου, το οποίο έχει επιμεληθεί ο director του παιχνιδιού, Tetsuya Nomura. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το Kingdom Hearts III είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου του 2019 για PlayStation 4 και Xbox One. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το καινούργιο υλικό του τίτλου.

ps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα