Τίτλοι τέλους για το στούντιο της Capcom Vancouver

Καινούργιοι στόχοι για την εταιρία.

Δυσάρεστα νέα επιφύλασσε η Capcom για το στούντιο των Dead Rising, εφόσον ανακοίνωσε το επίσημο κλείσιμο της Capcom Vancouver. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία ανέφερε τα εξής: "Στο πλαίσιο μιας νέας κατεύθυνσης και στόχου, το στούντιο της CV θα σταματήσει τις εργασίες του, ώστε να πραγματοποιηθεί το κλείσιμό του και η απόλυση των εργαζομένων του. Επίσης, εκτιμούμε τη σκληρή δουλειά και τις συνεισφορές όλων

των μελών της ομάδας του στούντιο, το οποίο υλοποίησε αξέχαστες εμπειρίες παιχνιδιών, με τις σειρές Dead Rising και Puzzle Fighter."

Παράλληλα, η Capcom ανακοίνωσε πως περιμένει να καταγράψει τεράστια οικονομική ζημιά, η οποία πρόκειται να αγγίξει τα 4,5 δισεκατομμύρια yen, λόγω της απόφασης τερματισμού των υπό ανάπτυξη project της Capcom Vancouver. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία, η απόφαση αυτή πραγματοποιήθηκε με στόχο την ανακατανομή των πόρων ανάπτυξης, ώστε να επιτευχθεί ο νέος στόχος και η καινούργια κατεύθυνση, ο οποίος είναι projects παγκόσμιας κλάσης περιεχομένου (world-class content) που θα υλοποιούνται στην Ιαπωνία.

Τέλος, η ιαπωνική εταιρία γνωστοποίησε πως το Monster Hunter World ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχε για τις πωλήσεις του, αφού η κυκλοφορία του παιχνιδιού στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσω Steam, απέδωσε εξαιρετικά, γεγονός -που σύμφωνα με την εταιρία- σημαίνει ότι τα οικονομικά αποτελέσματα θα είναι αυτά που είχαν αρχικά προβλεφθεί στις 8 Μάιου του 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα