Οι απαιτήσεις συστήματος για το Assassin's Creed: Origins

Μπορείτε να το "τρέξετε" στον υπολογιστή σας;

Περίπου τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από την επίσημη κυκλοφορία του Assassin's Creed: Origins σε κονσόλες και υπολογιστές και η Ubisoft αποκάλυψε τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού που χρειάζεται κάποιος για να παίξει απλά το παιχνίδι, καθώς και την προτεινόμενη σύνθεση που χρειάζεται να διαθέτει κάποιος για να απολαύσει ικανοποιητικά το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα έχουμε τα εξής:

Ελάχιστες απαιτήσεις

Λειτουργικό: Windows 7

SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Επεξεργαστής: Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz or AMD FX-6350 @ 3.9 GHz or equivalent
Κάρτα Γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD R9 270 (2048 MB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
Μνήμη Συστήματος: 6GB
Ανάλυση: 720p
Video Preset: Lowest

Προτεινόμενες απαιτήσεις

Λειτουργικό: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Επεξεργαστής: Intel Core i7- 3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
Κάρτα Γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 760 or AMD R9 280X (3GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
Μνήμη Συστήματος: 8GB
Ανάλυση: 1080p
Video Preset: High

Σύμφωνα με τον Jose Araiza, παραγωγό και υπεύθυνο συντονισμού των ομάδων ανάπτυξης παγκοσμίως, η έκδοση για υπολογιστές θεωρείται "άκρως σημαντική" για την Ubisoft και γι' αυτό το λόγο αναπτύχθηκε παράλληλα με τις εκδόσεις των κονσολών, υπό τη συνεργασία της Ubisoft Montreal και Ubisoft Kiev. Τα μηχανήματα με τις ελάχιστες απαιτήσεις θα μπορούν να τρέξουν το παιχνίδι στα 720p και με ρυθμό ανανέωσης τα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με τα δυνατότερα μηχανήματα να τρέχουν σε μεγαλύτερες αναλύσεις και ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης. Επίσης θα δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να καθορίζουν εκείνοι το ρυθμό ανανέωσης, ενώ η ανάλυση του παιχνιδιού θα μεταβάλλεται ανά πάσα στιγμή, καθώς μέσω του dynamic resolution rendering το παιχνίδι θα μπορεί να "αποφασίζει" τον καλύτερο ρυθμό ανανέωσης στην καλύτερη ανάλυση,

Περισσότερα για την άποψη της εταιρείας αναφορικά με την έκδοση για υπολογιστές μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Καταληκτικά, να θυμίσουμε πως το Assassin's Creed: Origins θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές στις 27 Οκτωβρίου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα