Νέος James Bond θα πρωταγωνιστεί στο Project 007 της IO Interactive

Η IO Interactive, δημιουργός του Hitman, έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το “Project 007”, το οποίο αφορά έναν νέο τίτλο βασισμένο στο εμβληματικό franchise του πράκτορα James Bond.

Μιλώντας στο IGN, ο Διευθύνων Σύμβουλος της IO Interactive, Hakan Abrak, επιβεβαίωσε ότι το Project 007

δεν θα χρησιμοποιεί την εικόνα κάποιου ηθοποιού που έχει υποδυθεί κατά το παρελθόν κάποιον Bond και ότι δεν θα ακολουθήσουν την ιστορία κάποιου βιβλίου ή ταινίας του franchise.

“Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε έναν ψηφιακό Bond”, δήλωσε ο Abrak. “Έναν Bond για τη gaming βιομηχανία. Έτσι, είναι μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία. Αυτό ήταν πραγματικά πολύ σημαντικό για εμάς και το μεταφέραμε στην EON (κάτοχο των δικαιωμάτων του James Bond), και συμφώνησαν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν πιθανώς καλύτερο κάνοντάς το έτσι.

Υπάρχει πάντα ενθουσιασμός γύρω από ένα νέο παιχνίδι Bond. Είναι καταπληκτικό το τι έχει γίνει με το franchise όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε τίτλος Bond καθορίζει μια γενιά και είναι εκπληκτικό το πώς συνέχισαν να ανακαλύπτουν ξανά τον εαυτό τους για τόσα χρόνια. Επομένως, δεν εμπνεόμαστε μόνο από μία ταινία ή ένα παιχνίδι.

Είμαστε εμπνευσμένοι από όλο το σύμπαν και απλώς απορροφούμε τα πράγματα για να φτιάξουμε ένα πρωτότυπο Bond, μια πρωτότυπη ιστορία, αλλά αυτό είναι απολύτως αληθινό και αναγνωρίσιμο στις αξίες που υπάρχουν στους τίτλους Bond. Ανυπομονώ πραγματικά να δημιουργήσω μια νέα κοινότητα την οποία οι παίκτες θα μπορούν να την θεωρούν δικιά τους”.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Project 007 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, καθώς το project φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

The post Νέος James Bond θα πρωταγωνιστεί στο Project 007 της IO Interactive appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα