Οι προτάσεις της Epson σε προβολείς για το 2021

Η Epson παρουσιάζει τέσσερα μοντέλα προβολέων για το 2021, που έρχονται για να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγίας στο σπίτι μέσα από κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και σύγχρονο σχεδιασμό. Ακολουθούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες.

Βυθιστείτε στην οικιακή ψυχαγωγία, με την καθηλωτική εμπειρία της μεγάλης οθόνης

Η Epson συνεχίζει να ηγείται της αγοράς οπτικής απεικόνισης, διατηρώντας τη θέση της ως ο No.1 κατασκευαστής βιντεοπροβολέων παγκοσμίως

για 19 συνεχόμενα χρόνια. Η εταιρεία έχει αναπτύξει προϊόντα για διαφορετικές χρήσεις πέραν αυτών του γραφείου, όπως για οικιακή χρήση, την εκπαίδευση και τις εμπορικές εγκαταστάσεις.

Έχοντας επικεντρωθεί στις λύσεις που προσφέρει για το οικιακό περιβάλλον, οι κομψοί και μικροί βιντεοπροβολείς laser EF-12 και ΕF-11 της Epson κρύβουν μια εντυπωσιακή γκάμα δυνατοτήτων και είναι εύκολο να τους μετακινήσετε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προβολή σχεδόν αμέσως και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, σε τοίχο, οροφή ή δάπεδο.

Με την εξίσου υψηλή φωτεινότητα έγχρωμων και λευκών αποχρώσεων (CLO) της Epson, οι εικόνες είναι καθαρές και ευκρινείς, ζωντανεύοντας το περιεχόμενο μπροστά στον θεατή. Με την τεχνολογία 3LCD της Epson οι EF-12 και ΕF-11 παρέχουν έως τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σχέση με τους αντίστοιχους βιντεοπροβολείς DLP. Αυτοί οι ισχυροί αλλά οικονομικοί μίνι βιντεοπροβολείς laser προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, ενώ είναι προσιτοί και έρχονται για να αναβαθμίσουν την εμπειρία θέασης στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο έξυπνος μίνι βιντεοπροβολέας που ανήκει στη νέα σειρά EpiqVision Mini, με λειτουργικό Android TV και ήχο από τη YAMAHA, είναι ο κατάλληλος για να απολαύσετε ψυχαγωγία σε μεγάλο μέγεθος, όπου και όταν το επιθυμείτε. Δημιουργείστε όπου θέλετε την εμπειρία της μεγάλης οθόνης με μια εντυπωσιακή εικόνα 150 ιντσών, ενώ με το λειτουργικό Android TV θα έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες, εκπομπές και παιχνίδια από το Google Play, το YouTube και άλλες αγαπημένες εφαρμογές.

Με το Google Assistant, μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στην ψυχαγωγία, να λαμβάνετε απαντήσεις και να ελέγχετε συσκευές στο σπίτι σας. Με το Chromecast built-in, μπορείτε να στείλετε και να ελέγξετε περιεχόμενο από τις αγαπημένες σας εφαρμογές ψυχαγωγίας από συσκευή Android TM και iOS, υπολογιστή Mac ή Windows, ή από υπολογιστή Chromebook σε μια ευέλικτη λύση προβολής.

Αντίστοιχα, ο φορητός βιντεοπροβολέας laser μικρού μεγέθους EF-11, με δυνατότητα plug and play, σάς βοηθά να αφεθείτε στην ψυχαγωγία μεγάλου μεγέθους με το ενσωματωμένο Miracast, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο από τηλέφωνο, συσκευή συνεχούς ροής, φορητό υπολογιστή, κονσόλα παιχνιδιών και πολλά άλλα. Στην Epson πιστεύουμε ότι ένας οικιακός βιντεοπροβολέας δεν πρέπει να είναι πιο περίπλοκος από μια τηλεόραση ως προς τη χρήση. Γι’ αυτό και η εγκατάσταση του συγκεκριμένου βιντεοπροβολέα είναι γρήγορη και απροβλημάτιστη, με λειτουργίες όπως η διόρθωση keystone για την εύκολη ρύθμιση της εικόνας.

Αντίστοιχα, με τους βιντεοπροβολείς EH-TW5820 και EH-TW750 μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματικά θεαματική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι σας.

Με τον EH-TW5820 και το Android TV μπορείτε εύκολα να μεταδίδετε μέσω streaming ψυχαγωγικά προγράμματα σε μια έξυπνη και ευέλικτη λύση προβολής. Αποδίδει άψογα ακόμα και τις πιο ατμοσφαιρικές σκηνές με ευκρινώς προσδιορισμένες λεπτομέρειες σκιάσεων και βαθιά μαύρα, ενώ η εικόνα παραμένει καθαρή, ευκρινής και αρμονική ακόμα και κατά την προβολή σκηνών με γρήγορη δράση, χάρη στη λειτουργία Ενίσχυσης Λεπτομερειών και την Παρεμβολή Καρέ.

Σάς δίνεται επίσης η δυνατότητα να αυξήσετε τη φωτεινότητα για να καταγραφεί κάθε λεπτομέρεια αλλά και να διαμορφώσετε την ανάλυσή σας σε 21:9 για μια πιο βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιών. Η λειτουργία Gamma Uplift θα απογειώσει τα παιχνίδια σας, βελτιώνοντας την ευκρίνεια σε σκοτεινές περιοχές μέσα στο παιχνίδι και τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται οι σκιές.

Ο EH-TW5820 μπορεί να απογειώσει κάθε παιχνίδι προσφέροντας τη δυνατότητα προβολής σε μία τεράστια οθόνη. Ο συνδυασμός μίας κονσόλας παιχνιδιών ή ενός gaming υπολογιστή μαζί με τον EH-TW5820 θα αλλάξει τον τρόπο που ζούσατε τα παιχνίδια μέχρι τώρα, κάνοντας την επιστροφή σε απλές οθόνες και τηλεοράσεις δύσκολη και ακατόρθωτη.

Ακόμα και σε φωτεινούς χώρους, όπως ίσως είναι το καθιστικό σας, αυτός ο βιντεοπροβολέας προσφέρει εικόνα με φωτεινότητα 2.700 lumen και λόγο αντίθεσης 70.000:1. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε δυναμικό ήχο από το ενσωματωμένο ηχείο 10W ή απλά συνδεθείτε σε ένα soundbar, ηχείο Bluetooth ή ακουστικά με Bluetooth AptX. Το ζουμ 1.6x με λειτουργία οριζόντιας διόρθωσης keystone και μετατόπιση φακού προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών τοποθέτησης, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.

Ο EH-TW750, επιπροσθέτως, μετακινείται εύκολα και ρυθμίζεται γρήγορα, επιτρέποντάς σας να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη φωτεινή εικόνα των 3.400 lumen. Προσφέροντας ρεαλιστική εικόνα, η τεχνολογία 3LCD παρέχει εικόνα έως τρεις φορές πιο φωτεινή σε σχέση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Ο λόγος αντίθεσης 16.000:1 παράγει επίσης σαφώς προσδιορισμένες σκιάσεις και βαθιά μαύρα. O EH-TW750 δεν θα σας κουράσει καθόλου, γιατί εγκαθίσταται εύκολα και διαθέτει λειτουργίες, όπως διόρθωση Keystone, για την εύκολη ρύθμιση της εικόνας.

Χάρη στην εφαρμογή iProjection και το ενσωματωμένο Miracast, μπορείτε εύκολα να κάνετε προβολές απευθείας από μια έξυπνη συσκευή και όλα αυτά, χάρη στην τεχνολογία 3LCD, η οποία παράγει εξίσου υψηλή λευκή και έγχρωμη εικόνα στα 3.400 lumen. Επίσης, η τεχνολογία 3LCD της Epson προσφέρει καθαρή εικόνα χωρίς το φαινόμενο «Rainbow Effect» που συνήθως επηρεάζει τους βιντεοπροβολείς τεχνολογίας DLP.

Χάρη λοιπόν σε αυτούς τους βιντεοπροβολείς Full HD 1080p, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εμπειρία μεγάλης οθόνης με εικόνες που θα φτάνουν έως τις 300 ίντσες. Είναι μακροπρόθεσμες λύσεις που δε δημιουργούν δυσκολίες και καλύπτουν τις ανάγκες ψυχαγωγίας, χάρη στη μεγάλης διάρκειας πηγή φωτός της λάμπας.

EPSON EF-11
EPSON EF-12
EPSON EH TW750
EPSON EH TW5820
EPSON EH TW7000
EPSON EH TW7100
EPSON EH TW 7400

The post Οι προτάσεις της Epson σε προβολείς για το 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα