Νέο trailer για το SpellForce III Reforced

Το SpellForce III Reforced έχει μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του σε κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές την επόμενη εβδομάδα, και η THQ Nordic έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer που παρουσιάζει μερικά από τα χαρακτηριστικά του υβριδικού RTS/RPG.

Κατά τη διάρκεια του trailer, μας δίνεται η ευκαιρία να περιηγηθούμε στα διάφορα game modes που υπόσχεται να προσφέρει ο τίτλος, συμπεριλαμβανομένων των Campaign Mode, Journey

Mode, Arena και Skirmish, με διαθέσιμες μια σειρά από solo αλλά και online επιλογές.

Όπως συμβαίνει και σε κάθε RPG, θα μπορούμε να κερδίσουμε XP πόντους νικώντας τους εχθρούς και έπειτα να τους χρησιμοποιήσουμε για να ανεβούμε επίπεδο και να κερδίσουμε ability και attribute πόντους, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των skill trees των Ηρώων μας. Προκειμένου να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον στρατό μας στα πεδία των μαχών, θα χρειαστεί να χτίζουμε βάσεις σε ορισμένους τομείς του χάρτη, να συγκεντρώνουμε πόρους και να δημιουργήσουμε τις δυνάμεις μας, ακολουθώντας το κλασικό RTS στυλ. Όλα παρουσιάζονται σε συντομία στο νέο trailer παρακάτω.

Το SpellForce III Reforced αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 7 Ιουνίου 2022.

The post Νέο trailer για το SpellForce III Reforced appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα