Νέο trailer για το Dreamfall Chapters

Μαζί με ανακοίνωση ημερομηνίας διάθεσής του στις κονσόλες.

Σύμφωνα με την Koch Media, το Dreamfall Chapters θα κάνει την εμφάνισή του στα Xbox One και PlayStation 4 στις 5 Μαΐου, σε ψηφιακή και φυσική μορφή, στην τιμή των €29.99. Η έκδοση

του παιχνιδιού για τις κονσόλες θα γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως από την Deep Silver και θα προσφέρει ολόκληρη την ιστορία, καθώς θα περιλαμβάνει και τα 5 επεισόδια σε, συνολικά, 13 κεφάλαια.

Το Dreamfall Chapters είναι ένα 3D adventure, που θα ταξιδέψει του παίκτες σε δύο παράλληλους κόσμους, ένα σκοτεινό cyberpunk μέλλον και έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο μαγεία. Το παιχνίδι θα ακολουθει το ταξίδι των δυο ηρώων μέσα στον κόσμους, στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν την κατάρρευση του κάθε κόσμου. Το Dreamfall Chapters περιγράφεται από την Deep Sliver ως μια "ώριμη, συναισθηματική, σκοτεινή, μαγική και σπαρακτική περιπέτεια”.

Τέλος, η έκδοση του Dreamfall Chapters για τις κονσόλες θα κυκλοφορήσει με αρκετές βελτιώσεις, όπως επανασχεδιασμένα μοντέλα χαρακτήρων, βελτιωμένα animations, φωτισμούς και ειδικά εφέ, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης το OST του τίτλου, βελτιωμένο, από την SFX work.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer για τον τίτλο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα