Δωρεάν το Galactic Civilizations με το «διαγαλαξιακό» Humble Bundle!

Ποτέ δεν είναι κακή ώρα για ένα free παιχνιδάκι (ειδικά τώρα που βρισκόμαστε και στο Πάσχα) και το Humble Bundle για μία ακόμη φορά το έκανε το θαύμα του, δίνοντας τη δυνατότητα στους fans των strategy να κατεβάσουν εντελώς FREE το γνωστό 4X Grand Strategy της Stardock, Galactic Civilizations: Ultimate Edition! To strategy που θεωρείται κορυφαίο στα 4X TBS είναι εντελώς δωρεάν

και το μόνο που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε ένα free copy είναι απλώς να πατήσετε στο link που θα βρείτε στη σελίδα του Humble Bundle που σχετίζεται με μία σειρά από intergalactic games και… that’s it, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο!

Εάν πάλι βέβαια σας ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα games του Intergalactic Humble Bundle μπορείτε να πληρώσετε μόλις 0.94 ευρώ και να προσθέσετε στη συλλογή σας τα Space Hulk Ascension, Sins of a Solar Empire: Trinity και Galactic Civilizations 2: Ultimate Edition. Εάν τώρα πληρώσετε λίγο παραπάνω από τον μέσο όρο, τότε θα μπορείτε να κάνετε δικό σας, εκτός από τα παραπάνω τρία games και Planetary Annihilation: Titans και το Rebel Galaxy, ενώ τέλος με 14 ευρώ περίπου ξεκλειδώνετε το full πακέτο και προσθέτετε τα Galactic Civilizations 3 και Offworld Trading Company. Αναμφίβολα, εάν προσθέσετε όλα αυτά τα games στη συλλογή σας, σίγουρα θα τα περάσετε φίνα στις πασχαλινές διακοπές σας!

The post Δωρεάν το Galactic Civilizations με το «διαγαλαξιακό» Humble Bundle! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα