Νέο studio ανάπτυξης για την 2Κ Games

Με επικεφαλής ένα πολύ δυνατό όνομα του χώρου.

Όπως έγινε γνωστό η 2Κ Games προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου studio ανάπτυξης στη διάσημη Sillicon Valley, βάζοντας ως επικεφαλής ένα πολύ δυνατό όνομα με μακρά εμπειρία στον χώρο των video games, τον Michael Condrey. Ο Coldrey είχε εργαστεί κατά το παρελθόν στην Visceral και είναι ένας από τους ιδρυτές της Sledgehammer Games,

ενώ αποτελεί έναν από τους βετεράνους της βιομηχανίας με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Στην καριέρα του έχει δουλέψει επάνω στο Dead Space και σε αρκετούς τίτλους της σειράς Call of Duty (Call of Duty: Modern Warfare 3, Advanced Warfare και WWII).

Ο Condrey και η ομάδα του θα εργαστούν επάνω σε ένα project που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ενώ το νέο στούντιο θα συμμετάσχει σε διάφορα κοινά project με τα υπόλοιπα studio ανάπτυξης της 2K Games όπως το Hangar 13 (Mafia III), την Firaxis Games (XCOM) και άλλα.

Ο Condrey δήλωσε: "Τα σπουδαία παιχνίδια προέρχονται από το πάθος μιας ομάδας που οδηγείται από το κυνήγι της ποιότητας και την ενδυνάμωση ενός ανεξάρτητου μοντέλου στούντιο. Τα studio της 2K έχουν δημιουργική και τεχνική αυτονομία, υποστηριζόμενα από μια παγκόσμιας κλάσης υποδομή υποστήριξης, και προσφέρουν την τέλεια «συνταγή» για να δημιουργηθεί ένα νέο στούντιο και τις εμπειρίες που θα δώσουν την επόμενη γενιά video games στους οπαδούς παντού. Η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί μια σπάνια και ξεχωριστή ευκαιρία για τους προγραμματιστές να βοηθήσουν στην κατασκευή και τη διαμόρφωση ενός νέου στούντιο της Silicon Valley από το μηδέν. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος ή ευγνώμων ξεκινώντας αυτό το επόμενο βήμα της καριέρας μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα