Φήμες για διάθεση νέου, μικρότερου Switch

Μαζί με νέα online υπηρεσία, μέσα στο 2019.

Μέσα από δημοσίευση που έγινε στην ιαπωνική εφημερίδα Nikkei (μετάφραση από το Nintendo Everything), αναφέρεται πως η εφημερίδα έχει πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Nintendo για την υβριδική κονσόλα της, το Switch.

Σύμφωνα με τις πήγες της εφημερίδας, μια μικρότερη έκδοση του Switch βρίσκεται σε ανάπτυξη και μπορεί να κυκλοφορήσει ακόμα και μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Επίσης, η Nikkei ισχυρίζεται ότι η Nintendo ετοιμάζει μια νέα online υπηρεσία για το τρέχον έτος που θα απευθύνεται "σε πιο ενθουσιώδεις λάτρεις των παιχνιδιών", χωρίς ωστόσο, να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες για αυτήν την υποτιθέμενη υπηρεσία.

Ακολουθεί ένα σχετικό απόσπασμα από το δημοσίευμα της Nikkei: “Λαμβάνουν μέτρα ως προς το τι πρόκειται να έρθει, ένα από αυτά είναι μια μικρότερη έκδοση του Switch. Η εταιρεία δήλωσε ότι «δεν μπόρεσε να σχολιάσει» τα σχέδια της για το προϊόν, αλλά ενημέρωσε πολλούς προμηθευτές και εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών ότι σκοπεύουν να την κυκλοφορήσουν ακόμα και μέσα στο 2019. Σύμφωνα με τους συνεργάτες τους, είναι «η μικρογραφία της κονσόλας», έχοντας στο μυαλό τους τη φορητότητα και το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και την κοπή-αφαιρεση χαρακτηριστικών για τη μείωση της τιμής και την επέκταση της εγκατεστημένης βάσης. Η μηνιαία ηλεκτρονική υπηρεσία του Switch ξεκίνησε το 2018, αλλά σχεδιάζεται να δρομολογήσει μια νέα υπηρεσία που στοχεύει στους λάτρεις του παιχνιδιού που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν επιπλέον, αργότερα μέσα στο 2019".

Keywords
Τυχαία Θέματα