“Καλά νέα” για το Mortal Kombat 11

Καθαρά cosmetic το gear system, και μια επιστροφή από τα παλιά.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Xbox Wire ο Trevor Traub της NetherRealm Studios, το Mortal Komabt 11 θα έχει ένα παρόμοιο gear system

με αυτό που υπήρχε στο Injustice 2, αλλά όλα τα αντικείμενα που περιέχονται σε αυτό, θα έχουν καθαρά διακοσμητικό χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Traub ανέφερε ότι gear των παικτών στο Mortal Komabt 11 θα είναι καθαρά διακοσμητικό και δεν θα επηρεάζει κάποιες από τις ικανότητες- κινήσεις των χαρακτήρων ή κάποιο στατιστικό, κάτι που συνέβαινε ακριβώς ανάποδα στο Injustice 2. Πάντως, αν οι παίκτες θελήσουν να «ρυθμίσουν» το move-set των χαρακτήρων ή το gameplay, θα υπάρχουν άλλα συστήματα που θα τους το επιτρέπουν.

"Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να εισαγάγετε, να τροποποιήσετε είτε τις κινήσεις είτε το gameplay ή το recovery window. Τα ονομάζουμε augments. Αυτά είναι διαφορετικά. Έτσι, το gear θα είναι ένα cosmetic συστατικό, τα augments είναι ένα διαφορετικό τύπου loot που θα μπορείτε να αποκτήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τον χαρακτήρα σας".

Τέλος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, έγινε γνωστό ότι στο roster των χαρακτήρων του παιχνιδιού θα επιστρέψει ένας παλιός γνώριμος της σειράς, ο Kano.

Greed personified.

Kano returns to Mortal Kombat in #MK11. https://t.co/1FVdgG6G1r pic.twitter.com/0TzPjq3LiS

Mortal Kombat 11 (@MortalKombat) January 31, 2019

Το Mortal Kombat 11 θα γίνει διαθέσιμο στις 23 Απριλίου για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Αναζητήσεις
mortal kombat 11
Τυχαία Θέματα