Νέο project στο σύμπαν του Lord of the Rings

Το publishing τμήμα Private Division της Take-Two συνεργάζεται με την Weta Workshop (την εταιρεία πίσω από τα ειδικά εφέ της κινηματογραφικής τριλογίας Lord of the Rings), για έναν νέο τίτλο που θα διαδραματίζεται στη Μέση Γη. Ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό της Private Division ανακοίνωσε τη συνεργασία, η οποία θα δει την ανάπτυξη ενός νέου project που θα τεθεί εντός του εμβληματικό φανταστικού σύμπαντος του J.R.R.Tolkien.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι συνεργαζόμαστε με την Weta Workshop για να εκδόσουμε ένα νέο παιχνίδι που διαδραματίζεται στο λογοτεχνικό σύμπαν της Μέσης Γης του J.R.R. Tolkien”, αναφέρει το tweet της Private Division. “Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα για το project στο μέλλον!”.

Η Weta Workshop (η οποία ίδρυσε το δικό της game studio το 2014) θα πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αν και το project βρίσκεται στις πολύ αρχικές φάσεις και έχει προγραμματιστεί προσωρινά να κυκλοφορήσει «κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2024 της Take-Two». Μια licensing συμφωνία με την Middle-earth Enterprises θα παράσχει στη Weta “την ευρύτερη δημιουργική άδεια για την ερμηνεία της υποκείμενης γνώσης των βιβλίων”, δήλωσε η Private Division.

Προηγουμένως, η Weta Workshop είχε βοηθήσει στο να ζωντανέψουν οι τριλογίες των The Lord of the Rings και The Hobbit του Peter Jackson, καθώς και το remake του King Kong από τον σκηνοθέτη το 2005. Αυτήν τη στιγμή εργάζεται πάνω στο The Lord of the Rings: The Rings of Power, την spin-off τηλεοπτική σειρά του Amazon Prime, που διαδραματίζεται κατά τη Δεύτερη Εποχή, πριν από τα γεγονότα του The Lord of the Rings.

We’re thrilled to announce that we have partnered with @WetaWorkshop to publish a new game set in the literary Middle-earth universe of J.R.R. Tolkien. We look forward to sharing more about the project in the future! pic.twitter.com/z9HxvXe7Da

— Private Division (@PrivateDivision) August 15, 2022

The post Νέο project στο σύμπαν του Lord of the Rings appeared first on GameOver.

Keywords