Νέο ορόσημο στην εμπορική πορεία του Detroit: Become Human

Ένα μήνα μετά τη διάθεσή του μέσα από το Steam.

Η Quantic Dream έκανε γνωστό πως το νεότερό της project, το Detroit: Become Human, κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα, με το πέρας μόλις ενός μήνα από τη διάθεσή του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές

μέσω του Steam.

Όπως αναφέρει ο co-CEO της γαλλικής εταιρείας, Guillaume de Fondaumière, σχετικά με την επίτευξη του παραπάνω ορόσημου: "Η κυκλοφορία του Detroit: Become Human στο Steam αποτελεί μία ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία για εμάς. Η ανταπόκριση που λαμβάνουμε είναι απίστευτα θετική, ιδίως στην αγορά της Ασίας. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι για την ανταπόκριση που συγκεντρώθηκε από την παράλληλη διάθεση της δικής μας επέκτασης Community Play για τους streamers και τους θεατές στο Twitch, η οποία ανυψώνει ένα ουσιαστικό single-player παιχνίδι σε μία κοινωνική εμπειρία."

Με το Community Play, η γαλλική ομάδα ανάπτυξης παρέχει τη δυνατότητα σε streamers και θεατές του Twitch να λαμβάνουν από κοινού τις αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη της ιστορίας του τίτλου.

Το Detroit: Become Human κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 στο PS4, σημειώνοντας 2 εκατομμύρια πωλήσεις σε λιγότερο από ένα έτος, ως ο γρηγορότερος σε πωλήσεις τίτλος της γαλλικής εταιρείας, ενώ μαζί με τα Heavy Rain και Beyond: Two Souls, αποτελούν τις πρώτες αποκλειστικότητες της Sony που μεταφέρθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η άφιξή τους στην εν λόγω πλατφόρμα πραγματοποιήθηκε στις 19 του περασμένου Δεκέμβρη, όντας αποκλειστικοί τίτλοι του Epic Games Store για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Έκτοτε, έκαναν την εμφάνισή τους και μέσα από το Steam, στις 18 Ιουνίου.

pcps4
Keywords
Τυχαία Θέματα