Νέο logo για τo Bend Studio

To Bend Studio, το οποίο ιδρύθηκε το 1992, με έδρα το Μπεντ του Όρεγκον των ΗΠΑ, μέλος των Playstation Studios, έδωσε στη δημοσιότητα το νέο, ανανεωμένο της λογότυπο ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκε με το κοινό και μερικές, πρώτες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το επόμενο project της.

Το Bend Studio

βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης ενός νέου, ολοκαίνουργιου IP, που θα δίνει έμφαση στο multiplayer κομμάτι ενώ ταυτόχρονα θα βασίζεται στα open-world συστήματα του Days Gone που κυκλοφόρησε αρχικά για το PlayStation 4 το 2019, ενώ το 2021 ακολούθησε η κυκλοφορία του τίτλου και για PC. Το studio είχε γίνει ευρέως γνωστό, με την κυκλοφορία της σειράς των 3rd person shooter, με αρκετά stealth στοιχεία, Siphon Filter.

We present to you… the new Bend Studio logo! pic.twitter.com/aXw3rWQjLy

Bend Studio is Hiring! (@BendStudio) June 7, 2022

Ο υπεύθυνος της διαδικτυακής κοινότητας του Bend Studio, Kevin McAllister, έκανε μια εκτενή αναδρομή στην ιστορία του studio μέσω μιας ανάρτησης στο blog του PlayStation, η οποία στο τέλος μάς δίνει μια πρώτη γεύση επάνω σε τι εργάζεται το studio.

«Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε επάνω σε ένα νέο IP, ανοικτού κόσμου, που περιλαμβάνει και multiplayer και βασίζεται στα ανοιχτά συστήματα του Days Gone, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στη “ζωή” έναν εντελώς νέο κόσμο που είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να δημιουργήσουμε για εσάς. Ανυπομονούμε να σας το αποκαλύψουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Υπενθυμίζουμε πως ο Game director Jeff Ross και ο συγγραφέας και σκηνοθέτης John Garvin, δύο από τα σημαντικότερα στελέχη του studio και υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του Days Gone, αποχώρησαν από την εταιρία τον Δεκέμβριο του 2020.

The post Νέο logo για τo Bend Studio appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα