Ημερομηνία κυκλοφορίας για το F1 Manager 2022

Μέσα από ένα εκτενές gameplay trailer, η Frontier Developments, η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, ανακοίνωσε πως το F1 Manager 2022, θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S|Χ, Xbox One και

PC.

Ακολουθώντας, την ανακοίνωση της Frontier Studios, λίγους μήνες πριν, το επερχόμενο F1 Manager 2022 θα έχει όλες τις επίσημες αδειοδοτήσεις, όλες τις γνωστές ομάδες της F1, καθώς και όλους του οδηγούς της FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, μιας και ο τίτλος θα αποτελεί το επίσημο παιχνίδι Manager της F1.

Μέσα από πολλά χρόνια ανάπτυξης σε στενή συνεργασία με την F1®, η ομάδα της Frontier Developments δίνει την ευκαιρία να εισχωρήσουμε στον σαγηνευτικό, συναρπαστικό και γεμάτο πίεση κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ως Team Principal θα κληθούμε να καθοδηγήσουμε μια επίσημη ομάδα F1® στη δόξα, μέσω έξυπνης διαχείρισης και στρατηγικής τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το F1® Manager 2022 αυτή τη στιγμή στο Steam, στο Epic Games Store, στο PlayStation 5, στο PlayStation 4, στο Xbox Series X|S, και στο Xbox One. Η προπαραγγελία διασφαλίζει μια έκπτωση 10% για τον τίτλο, αλλά δίνει επίσης τη δυνατότητα σε όποιον προπαραγγείλει το F1 Manager 2022, να έχει πρόσβαση στον τίτλο πέντε ημέρες νωρίτερα, ξεκινώντας στις 25 Αυγούστου, πριν από την επίσημη και πλήρη κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 30 Αυγούστου 2022.

Drive Every Decision. Make @F1 history.

F1® Manager 2022 launches from

Keywords
Τυχαία Θέματα