Νέο gameplay βίντεο και εικόνες από το Demon’s Souls

Οι SIE Japan Studio και Bluepoint Games έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay βίντεο και εικόνες από το επερχόμενο remake του Demon’s Souls για το PlayStation 5. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες για το remake έχουν αρχίσει να προκύπτουν από Ιαπωνικά μέσα που δοκίμασαν το παιχνίδι.

Το remake του Demon’s Souls

δημιουργείται από την αρχή για το PlayStation 5. Όπως αναφέρει η ίδια η Sony, οι παίκτες θα μπορούν να αναβιώσουν μια επική περιπέτεια του PlayStation 3, με νέα χαρακτηριστικά. Βελτιωμένος οπτικός τομέας, γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης, haptic feedback και τρισδιάστατος ήχος θα προσφέρουν μια νέα εμπειρία στους παίκτες.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε τα εξής για το παιχνίδι:Η FromSoftware και ο Hidetaka Miyazaki έδωσαν τη συγκατάθεσή τους στη Bluepoint Games για να δημιουργήσουν το remake του Demon’s Souls, χωρίς να αναμειχθούν όμως σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης.Μια νέα επιλογή εντός του Nexus θα επιτρέπει στους παίκτες να “αποθηκεύσουν” τον χαρακτήρα τους και να τον τροποποιήσουν, προσφέροντας τον απαραίτητο αριθμό ψυχών. Η camera έχει υποστεί αλλαγές, αν και οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα του αρχικού τίτλου .Διάφορα φίλτρα εικόνας θα μπορούν να προσφέρουν μια ασπρόμαυρη εμπειρία, ή εικόνα που ανάγεται στην εποχή του PlayStation 3.O μηχανισμός World Tendency είναι ακριβώς ο ίδιος, απλώς με μερικές τροποποιήσεις στο user interface. Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να καταλάβουν πιο εύκολα σε ποια κατάσταση βρίσκεται το World Tendency.Στο remake, οι παίκτες θα έχουν έναν πιο περιορισμένο αριθμό θεραπευτικών χόρτων. Τα πιο αποτελεσματικά χόρτα, όπως το Full Moon Grass, θα ζυγίζουν περισσότερο απ’ όσο τα λιγότερο αποτελεσματικά.Το Fractured Mode είναι, στην ουσία, το Fractured World mode, αλλά ανεστραμμένο.Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέο υλικό εντός του παιχνιδιού. Δεν θα υπάρχει, ωστόσο, έκτο Archstone.Υπάρχουν δύο gameplay modes: το “Cinematic,” που τρέχει με native 4K ανάλυση στα 30 καρέ και το “Performance,” με δυναμική 4K ανάλυση στα 60 καρέ.Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα Photo Mode.Δεν θα υπάρχουν επίπεδα δυσκολίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο gameplay βίντεο στον ακόλουθο player.

The post Νέο gameplay βίντεο και εικόνες από το Demon’s Souls appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα