Ημερομηνία διάθεσης του Destiny 2: Beyond Light

Η Bungie έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο ViDoc, δεκατεσσάρων λεπτών, και το content roadmap για το Destiny 2: Beyond Light, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 10 Νοεμβρίου 2020.

Με την διάθεση του Beyond Light τον επόμενο μήνα, θα έχουμε ένα νέο campaign, καθώς και νέα Stasis Unlocks και για τις τρεις classes -Titan Behemoth, Warlock

Shadebinder και Hunter Revenant. Την ίδια ημέρα θα έχουμε την έναρξη της Season of the Hunt (πρώτη Season του Year 4), επιτρέποντας στους παίκτες να κερδίζουν ranks και διάφορα rewards μέσω του Season Pass, με ένα νέο Artifact προς διεκδίκηση.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 17 Νοεμβρίου, θα έχουμε το ξεκίνημα του Season Mission και των δραστηριοτήτων του Wraithborn Hunts.

Η Bungie θα προχωρήσει επίσης σε μια μεγάλη αλλαγή στο seasonal content του Destiny 2, επιτρέποντας στους παίκτες να εμπλακούν και να ξεκλειδώσουν ανταμοιβές για ολόκληρο το Year, ελπίζοντας να “ανακουφίσει μερικά από τα FOMO που ήταν παρόντα στις προηγούμενες Seasons”. Ο Νοέμβριος θα φέρνει επίσης νέα Adept Weapons στο Trials και το ξεκίνημα του Deep Stone Crypt raid, με περαιτέρω περιεχόμενο να έρχεται τον Δεκέμβριο και μετέπειτα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον πλήρη roadmap και το ViDoc του Destiny 2: Beyond Light.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Εδώ και λίγα λεπτά δόθηκε στην δημοσιότητα το launch trailer για το Destiny 2: Beyond Light, το οποίο είναι αρκετά επικό, έχοντας ως μουσικό χαλί το Paint It Black των Rolling Stones.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Destiny 2: Beyond Light appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα