Mikros Kleftis x Tsaki – “Watch Dogs Legion” Live 29/10

Ο Mikros Kleftis και ο Tsaki είναι δύο από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της ελληνικής hip hop σκηνής, με πορεία αρκετών χρόνων μέσα στον χώρο. Από ότι φαίνεται και οι δύο τους είναι φίλοι του gaming και με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του Watch Dogs Legion θα τους δούμε μαζί σε ένα ειδικό live.

Το

εν λόγω Live θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 29/10, στις 22:00 και θα προβληθεί από το κανάλι του Μικρού Κλέφτη στο YouTube.

View this post on Instagram

Mikros Kleftis x Tsaki “Watch Dogs Legion” Live Date: Thursday 29.10.2020 Time: 22.00 (GMT+2) Dropping at youtube.com/mikroskleftistv @tsakiyonkamayonka @ubisoft @watchdogsgame_uk

A post shared by Mikros Kleftis (@mikros_kleftis) on Oct 28, 2020 at 12:01pm PDT

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου που λάβαμε από την CD Media:

Αθήνα, 29/10/20 – O MIkros Kleftis και ο Tsaki, δύο από τους πιο καταξιωμένους hip hop καλλιτέχνες της γενιάς τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του Watch Dogs Legion.

Το φουτουριστικό και δυστοπικό Λονδίνο του Watch Dogs: Legion αποκαλύπτεται μέσα από μια μοναδική online συναυλία!

Στο κοντινό μέλλον, το Λονδίνο βρίσκεται αντιμέτωπο με την κατάρρευση. Ένα καθεστώς παρακολούθησης που έχει μάτια παντού καταπιέζει τους πολίτες, ιδιωτικός στρατός έχει τον έλεγχο στους δρόμους και ένα παντοδύναμο εγκληματικό συνδικάτο εκμεταλλεύεται τους αδύναμους.

Παρακολουθήστε το “Watch Dogs Legion” Live αυτήν την Πέμπτη 29/10, στις 22.00 μέσα από το https://www.youtube.com/mikroskleftistv

Το Watch Dogs Legion κυκλοφορεί για XBOX SERIES X, XBOX ONE, PLAYSTATION 5, PLAYSTATION 4, PC, & STADIA

Η μοίρα του Λονδίνου είναι στα χέρια σας και βασίζεται στην ικανότητα σας να αντισταθείτε.

Επανακτήστε το Μέλλον σας. Καλώς ήλθατε στην Αντίσταση.

The post Mikros Kleftis x Tsaki – “Watch Dogs Legion” Live 29/10 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα