Νέο gameplay video για το DiRT 5

Μαζί με την επιβεβαίωσή του ως launch τίτλος των Xbox Series S/ X.

Πριν από λίγη ώρα ήρθε στην επιφάνεια ένα νέο gameplay trailer για το DIRT 5, ταξιδεύοντας τους παίκτες στη Νέα Υόρκη, πίσω από το τιμόνι κάποιων κλασικών αγωνιστικών αυτοκίνητων της Ford και της Peugeot,

καθώς αγωνίζονται στον παγωμένο East River.

Η διοργάνωση Ice Breaker δίπλα στο Roosevelt Island διεξάγεται τη νύχτα, με τον φωτισμό, την ατμόσφαιρα και τα βεγγαλικά να προσφέρουν μια μοναδική στο είδος της εμπειρία αγώνων. Μέχρι και 12 αυτοκίνητα μπορούν να αναμετρηθούν στις διοργανώσεις Ice Breaker, με πολλαπλούς διαθέσιμους κανόνες και σε πολλαπλές τοποθεσίες.

Ο Robert Karp, διευθυντής ανάπτυξης του DIRT 5, δήλωσε: "Τίποτα δεν ξεπερνά το χειμωνιάτικο βράδυ στη Νέα Υόρκη, εκτός κι αν μάχεσαι με αγωνιστικά αυτοκίνητα στον παγωμένο East River. Χρειάζεται δεξιότητα και κουράγιο για να γλιστράς σωστά πάνω στον πάγο και ένα λάθος μπορεί να σε ρίξει από την πρώτη στην τελευταία θέση μέσα σε μια στιγμή. Είμαστε ενθουσιασμένοι, επίσης, που επιβεβαιώνουμε ότι το DIRT 5 θα είναι ένας από τους launch τίτλους των Xbox Series S/ X και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό τις επόμενες εβδομάδες".

Το DIRT 5 θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC, ενώ η έκδοση του τίτλου για το Google Stadia θα εμφανιστεί στις αρχές του 2021.

pcps4xbox onestadiaPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα