Νέο Fable υπό ανάπτυξη ( ; )

Πηγές του Eurogamer αποκαλύπτουν.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν το ενδεχόμενο για ένα νέο τίτλο Fable παραμένει ανοιχτό ενώ η ιστοσελίδα Eurogamer έρχεται να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά ισχυριζόμενη πως μίλησε με αξιόπιστη πηγή η οποία αναφέρει πως ένα νέο Fable παιχνίδι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη από την ομάδα Playground γνωστή για τη δουλειά της στα παιχνίδια Forza Horizon. Περισσότεροι από 200 νέοι υπάλληλοι αναμένεται να προσληφθούν από την εταιρία, στα νέα

τους γραφεία στη περιοχή Leamington Spa, στην Αγγλία.

Οι λάτρεις της σειρά θα πρέπει από ότι φαίνεται να κάνουν αρκετή υπομονή αφού το παιχνίδι δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Προτεραιότητα της Playground αυτή τη στιγμή είναι να αυξήσει το εργατικό δυναμικό της, περνώντας από μερικές δεκάδες άτομα σε μερικές εκατοντάδες. Η απόφαση της Microsoft να επιστρέψει στο αγαπημένο κόσμο του Fable έρχεται μόλις δυο χρόνια μετά την ανακοίνωση του κλεισίματος της Lionhead και την ακύρωση του Fable Legents.

Το νέο παιχνίδι στο κόσμο του Fable (πάντα σύμφωνα με τη φήμη) φαίνεται να είναι μια παράγωγη υψηλού budget που επικεντρώνεται στην ιστορία και τους χαρακτήρες ενώ θα διαδραματίζεται σε έναν μεγάλο open-world Action RPG κόσμο. Σε ανακοίνωση της η Microsoft δήλωσε πως αρνείται να σχολιάσει πάνω στην είδηση. Το puzzle όμως συμπληρώνεται με προηγούμενη, επίσημη, ανακοίνωση της Playground πως το studio εργάζεται πάνω σε έναν ΑΑΑ action-RPG τίτλο, που σας μεταφέραμε πριν μερικούς μήνες.

xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα