Έρχεται και επίσημα το Diablo III στο Switch.

Eternal Collection...με άρωμα από Nintendo.

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που το Διαδίκτυο είχε πλημμυρίσει από φήμες που ήθελαν το Diablo III να βρίσκει, εν τέλει, το δρόμο του και για το Nintendo Switch. Αν και η Blizzard είχε καταφέρει να διαψεύσει αυτή τη φημολογία, εν τούτοις φαίνεται πως

όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...και φαίνεται πως το κολασμένο βασίλειο του Diablo στο Sanctuary θα απασχολήσει, εν τέλει, τους κατόχους του Switch.

Λίγες ώρες μετά τη φημολογία που διαδόθηκε μέσω του Kotaku και του The Verge, η Blizzard και η Nintendo ανακοίνωσαν και επίσημα την έλευση του Diablo III Eternal Collection στο Switch. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του ερχόμενου φθινοπώρου για την υβριδική κονσόλα της Nintendo, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο multiplayer κομμάτι του τίτλου, το οποίο θα υποστηρίζει συνεργατικό παιχνίδι με έως και 4 άτομα. Το Diablo III: Eternal Collection για το Switch θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, το πακέτο επέκτασης Reaper of Souls, το πακέτο Rise of the Necromancer και όλες τις ενημερώσεις που έχει λάβει ο τίτλος από την αρχή της κυκλοφορίας του τον Μάιο του 2012. Επιπρόσθετα, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει την πανοπλία του Ganondorf, μια ψηφιακή κορνίζα πορτρέτου στο σχήμα του Triforce, καθώς επίσης και ένα Cuckoo pet.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer στο βίντεο που ακολουθεί.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα