Νέα στοιχεία για το Dying Light 2

Μετά τη σιγή ιχθύος που τηρούσε όσον αφορά στο Dying Light 2 έπειτα από τα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στην Techland και την εξέλιξη ανάπτυξης του τίτλου, το πολωνικό studio ανάπτυξης αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο AMA (Ask Me Anything) video, προσφέροντάς μας μέσα σε 12 λεπτά αρκετές πληροφορίες για την επερχόμενη συνέχεια.

Στο

video δίνονται απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το μέγεθος του χάρτη του Dying Light 2, ο οποίος θα είναι περίπου διπλάσιος σε σχέση με το μέγεθος όλων των τοποθεσιών του πρώτου Dying Light –το βασικό παιχνίδι μαζί με τα expansions σε συνδυασμό. Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε μεγαλύτερα επίπεδα στον “κατακόρυφο άξονα”, των οποίων η διέλευση θα βοηθηθεί από την επιστροφή του grappling hook.

Όπως ίσχυε και στο πρώτο Dying Light, οι “σκοτεινές”, νυχτερινές ώρες θα είναι οι πιο επικίνδυνες, με πιο ισχυρά ζόμπι να μας κυνηγούν στους δρόμους, καθώς και μερικά νέα στελέχη από μολυσμένα πλάσματα. Επίσης, κατά τη διάρκεια του video δίνονται πληροφορίες για τα οχήματα, τον αντίκτυπο των επιλογών που θα κάνουμε μέσα στο παιχνίδι, την ποικιλία των τοποθεσιών που θα μπορούμε να επισκεφτούμε και πολλά άλλα.

Περισσότερα μπορούμε να μάθουμε στο AMA video παρακάτω, όπου ο Lead Game Designer, Tymon Smektala, απαντά σε μια σειρά ερωτήσεων.

Το Dying Light 2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021, για PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S

The post Νέα στοιχεία για το Dying Light 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα