GameOver Webcast #350

Συμπληρώνουμε 350 εκπομπές και το γιορτάζουμε με πλούσιο διαγωνισμό!

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, λίγο μετά τις 21:00, θα μεταδοθεί μια πολύ "special" εκπομπή από το GameOver. Λόγω του ότι φτάσαμε τον αριθμό των 350 Webcasts (των αριθμημένων και όχι συνολικά), αποφασίσαμε να το "γιορτάσουμε" και έτσι θα διεξάγουμε ένα διαγωνισμό με πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 24/9 θα χαρίσουμε στους φίλους που θα είναι στην παρέα μας τα ακόλουθα:

1 Σούπερ συλλεκτικό σακίδιο God
of War5 Promo αντίτυπα του VR παιχνιδιού Firewall: Zero Hour5 Promo αντίτυπα του παιχνιδιού God of War2 Συλλεκτικά καπέλα Gran Turismo3 Συλλεκτικά t-shirts God of War

Επίσης, όλα τα promos και τα καπέλα θα συνοδευτούν από ένα επιπλέον δώρο, ένα lanyard God of War.

Ο εν λόγω διαγωνισμός δεν θα διεξαχθεί με τον "παραδοσιακό" τρόπο, δηλαδή με σχολιασμό, αλλά πιο αλληλεπιδραστικά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Όλες οι λεπτομέρειες για το πώς θα συμμετάσχετε θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Webcast. Σας περιμένουμε λοιπόν στην παρέα μας, ζωντανά, λίγο μετά τις 21:00.

Tέλος, πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά το PlayStation για την πλούσια δωροθέτηση του επετειακού αυτού Webcast. To live θα μεταδοθεί από το κανάλι μας στο YouTube.

webcast Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα