Νέα καθυστέρηση για το Code Vein

Έρχεται εντός της νέας χρονιάς.

Πριν από λίγες ώρες, η Bandai Namco εξέδωσε Δελτίο Τύπου, με το οποίο ανακοίνωσε για ακόμη μια φορά την αναβολή κυκλοφορίας του Code Vein, ενός hack and slash τίτλου με gameplay στοιχεία εμπνευσμένα από τη σειρά Souls.

Ο βασικός λόγος πίσω από την αναβολή είναι ο απαραίτητος χρόνος για την περαιτέρω βελτίωση του παιχνιδιού. Όπως δήλωσε συγκεκριμένα και ο Eric

Hartnes, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Bandai Namco Entertainment Americ: "Το CODE VEIN έχει λάβει πολύ θετικό feedback από πολύ ένθερμους οπαδούς που είχαν την ευκαιρία να παίξουν με διάφορα τμήματα του παιχνιδιού τους τελευταίους εννέα μήνες. Οπλισμένοι με το πόσο καλά σχόλια έχει λάβει το παιχνίδι, πήραμε την απόφαση να αναβάλουμε την κυκλοφορία του CODE VEIN για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι, έτσι ώστε να δώσουμε μια υπεράνω προσδοκιών εμπειρία στους παίκτες. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά πιστεύουμε πως ήταν και η σωστή."

Αν και μας κάνει εντύπωση μια τόσο σύντομη αλλαγή της ημερομηνίας κυκλοφορίας, ειδικά από τη στιγμή που η εταιρεία είχε ήδη αλλάξει ξανά την ημερομηνία κυκλοφορίας στο παρελθόν, εικάζουμε πως ο λόγος για αυτήν την κίνηση είναι να βελτιωθούν περαιτέρω οι μηχανισμοί gameplay αλλά και να επιτρέψουν στο παιχνίδι να "ανασάνει", κυκλοφορώντας το σε μια περίοδο όπου δεν θα μαστίζεται από τις απανωτές κυκλοφορίες πολλών και σημαντικών τίτλων. Το Code Vein αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει εντός του 2019 για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χωρίς να δίνεται κάποιο συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα