Το Far Cry 5 επισκέπτεται τον πλανήτη Άρη

Τον Ιούλιο η κυκλοφορία του "Last On Mars" expansion.

Όπως αποκάλυψε πριν λίγες ώρες η Ubisoft, το επόμενο expansion του Far Cry 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε όλες τις πλατφόρμες, στις 17 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Στο Last On Mars expansion η μάχη μεταφέρεται στον πλανήτη Άρη, όπου οι Nick Rye και Hurk καλούνται να τα βάλουν με τους Αρειανούς, οι οποίοι σχεδιάζουν μία μαζική επίθεση στη Γη.

Σε αυτή τους την

περιπέτεια οι παίκτες θα έχουν ένα σημαντικό αριθμό νέων όπλων, κατάλληλων για μάχες με εξωγήινους, αλλά και τα Space Jets, τα οποία βοηθούν την μετακίνηση στον κόκκινο πλανήτη. Παράλληλα, η Ubisoft φρόντισε και για όσους έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και θέλουν να σχεδιάσουν τα δικά τους επίπεδα, προσθέτοντας πολλά νέα assets, σχετικά με το διάστημα, στο Far Cry Arcade.

Το Last On Mars expansion περιέχεται στο Season Pass του Far Cry 5, το οποίο κοστίζει €29.99, αλλά θα πωλείται και ξεχωριστά στην τιμή των €9.99. Τέλος, τον Αύγουστο αναμένεται η κυκλοφορία του τελευταίου πακέτου επέκτασης του Far Cry 5, με όνομα Dead Living Zombies, ενώ θυμίζουμε πως έχει προηγηθεί η κυκλοφορία του Hours of Darkness expansion.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα