"Πιθανή" ημερομηνία διάθεσης του Darksiders III

Είναι επίσημο μαζί με δυο premium εκδόσεις του…[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Εδώ και μερικές ώρες, φαίνεται ότι έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διάθεσης του Darksiders III, χάρη στο Xbox Store. Εάν έχει ισχύ η διαρροή, η αναμενόμενη συνέχεια του Darksiders II, θα κάνει την εμφάνιση

της, προς τα τέλη του Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρολό της Fury, του τρίτου Καβαλάρη της Αποκάλυψης, η οποία κραδαίνει μαστίγια- σπαθιά.

Σύμφωνα με το Xbox Store, το Darksider III θα κάνει την εμφάνιση του στις 27 Νοεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Tο μόνο που μένει είναι να έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά της THQ Nordic.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Η THQ Nordic και η Gunfire Games, αποφάσισαν να μην κρατήσουν σε αγωνία όσο αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου και αποφάσισαν να ανακοινώσουν επίσημα ότι το Darksiders III θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC.
Επιπλέον έκαναν γνωστό ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και σε δυο premium εκδόσεις, εκτός της βασικής, την Collector’s ($149,99)που θα περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, ένα αγαλματίδιο 11 ιντσών της Fury, ένα steelbook, ένα artbook, το soundtrack και ένα αποκλειστικό κοσμητικό armor DLC, μέσα ένα premium κουτί. Η άλλη premium έκδοση, η Apocalypse ($399.99) θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, τα steelbook, artbook, soundtrack, το αποκλειστικό κοσμητικό armor DLC που θα υπάρχουν και στην Collector’s έκδοση, συν ένα 30”x 40” wall scroll, ενα amulet και τέσσερις φιγούρες: Fury (11 ιντσες), War, Death και Vulgrim (10 ίντσες το καθένα), μέσα στο δικό της ξεχωριστό κουτί.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυο premium εκδόσεις μπορείτε να δείτε στα παρακάτω δυο trailer.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα